100%NL Magazine Dit is het broertje van Maan
Zie ook:
Delen

ZIEN: Maan verbaast volgers en neemt drastisch besluit

Een uitleg voor dit besluit heeft Maan nog niet gegeven, maar wij snappen het niet helemaal...

Maan

In 2016 won ze The Voice of Holland en vanaf toen ging haar carrière in een stroomversnelling. We kennen Maan onder andere van haar hits als ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’ en ‘Blijven Slapen’. Ook was ze meerdere keren te zien bij optredens van The Streamers en natuurlijk Vrienden van Amstel Live. Als iemand nooit stil zit, is het Maan. Deze bezige bij stond de afgelopen jaren zo vaak als zij kon op het podium en daar genoot zij met volle teugen van.

Drastisch besluit

De afgelopen maanden is het wat rustiger rondom Maan. Zo was zij niet te zien tijdens de concerten van The Streamers en Vrienden van Amstel Live, maar ook op Instagram plaatste zij nauwelijks foto’s. Nu heeft de zangeres zelfs besloten om alle foto’s van Instagram te verwijderen. Wij vragen ons dan ook af wat dat betekent.

In haar Instagramstory plaatst Maan een zwart beeld met daarop: ‘Loading…’. Of zij het hier heeft over het feit dat er nieuwe muziek aan zit te komen, of dat zij zelf aan het opladen is, weten wij nog niet. Hopelijk laat Maan snel weer van zich horen.

100%NL Magazine Maan de Steenwinkel100%NL Magazine Maan

Bron en Beeld: Instagram Maan de Steenwinkel.

Delen

Meer over Maan

GEWELDIG: Maan en Karel delen heel mooi nieuws
GEWELDIG: Maan en Karel delen heel mooi nieuws
WOW: Zangeres Maan knipt al haar haren eraf en shockeert fans
WOW: Zangeres Maan knipt al haar haren eraf en shockeert fans
Lees alle artikelen over Maan