Management Leontine Ruiters laat van zich horen na uitspraak Marco Borsato

Management Leontine Ruiters laat van zich horen na uitspraak Marco Borsato

Verder heeft nog niemand iets van zich laten horen...

Marco Borsato en Leontine Ruiters

In 2020 maakten Marco Borsato en Leontine Ruiters bekend uit elkaar te gaan. Het stel was meer dan 22 jaar getrouwd en samen de ouders van drie kinderen.

Nadat bekend werd dat Marco een affaire heeft gehad met pianiste Iris de Hond kwam het huwelijk van Marco en Leontine onder hoogspanning te staan. Toch leek het erop dat het stel deze crisis wist te overwinnen. Helaas heeft het niet zo mogen zijn en lieten begin 2020 Marco en Leontine weten: ‘Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan.’

De twee kwamen in 2021 weer even bij elkaar en zij leken verliefder dan ooit, maar kort nadat bekend werd dat Marco werd aangeklaagd vanwege seksueel wangedrag, gingen Marco en Leontine alsnog uit elkaar.

Vervolging

Vanmorgen heeft het Openbaar Ministerie uitspraak gedaan rondom een zaak die nog liep tegen Marco Borsato. Zij hebben laten weten dat de zanger vervolgd wordt. Marco heeft zelf nog niet gereageerd op de zaak en Leontine gaat dat ook niet doen. Dat laat haar management aan Shownieuws weten. ‘We doen geen uitingen hierover. Houden het commentaar vandaag voor onszelf’, is wat zij zeiden. Wel heeft Leontine een tijd geleden in een interview gezegd dat zij en de rest van haar gezin achter Marco staan.

Bron en Beeld: Shownieuws.