100%NL Magazine Jada en Leontine Borsato

Jada Borsato deelt familiekiekje uit vervlogen tijden

Jada Borsato plaatste op Instagram een schattig familiekiekje uit vervolgen tijden.

Gezin Borsato

Het gezin van Marco en Leontine Borsato zitten de afgelopen jaren in een wervelwind van emoties. In februari 2020 kwamen Marco en Leontine naar buiten met het bericht dat zij na 23 jaar uit elkaar zouden gaan. Een lange tijd van radiostilte voor Marco Borsato volgde. Tot het jaar 2021, toen besloot Marco om alles op alles te zetten om ‘zijn’ Leontine voor zich terug te winnen. En met geluk: want in de zomer van 2021 kwam het nieuws naar buiten dat Marco en Leontine weer aan het daten waren.

Marco was destijds te gast bij radio 538 en vertelde: ‘Laten we zeggen: het heeft geen vaste vorm, maar we daten een beetje. Dat betekent zoveel als dat het is. Dat we af en toe gewoon leuke dingen doen. We zien wel waar het schip strandt. We laten de vorm los.’

Het meeste leek weer koek en ei en Marco was door het dolle heen dat hij opnieuw een kans kreeg van Leontine. Tot een paar weken geleden, na de verschrikkelijke berichtgeving rondom de seksueel overschrijdende situaties rondom The Voice. Ook de naam van Marco Borsato werd genoemd en er werd ook aangifte tegen de zanger en coach gedaan. Volgens ingewijden heeft Leontine na deze berichtgeving besloten de relatie opnieuw te beëindigen.

Jada

Marco en Leontine kregen samen drie kinderen: Luca, Senna en Jada. De Borsato kinderen groeiden op onder het oog van het Nederlands publiek. Maar ze zijn al lang niet meer klein! Hoe zien de kinderen van Marco en Leontine er vandaag de dag uit? Dat zie je hier!

Het zal ook geen verrassing zijn dat de drie kinderen van Marco en Leontine ook hartstikke veel talent hebben net als hun ouders! Alle drie timmeren ze dan ook hard aan de weg. Zo houdt oudste zoon Luca zich bezig met zingen, is zoon Senna druk aan het acteren en kan dochter Jada zingen én acteren!

Luca is smoorverliefd op zijn vriendin Daisy, voor wie hij een tijdje geleden nog een gigantische tattoo liet zetten. Senna is -voor zover wij weten- nog vrijgezel. Jada is alweer 7 jaar samen met haar vriend Roeland. ‘Wat begon als een jeugdliefde is uitgegroeid tot een prachtige relatie’, schreef ze een tijdje terug.

Familiekiekje

Op haar Instagram story plaatste Jada afgelopen week een wel heel schattig kiekje! Het gaat om een oude foto, samen met haar twee oudere broers Luca en Senna.

Wat zagen ze er toch schattig uit! Ook heel grappig om te zien is dat Luca als enigste van de drie blauwe ogen heeft, terwijl zijn jongere broertje en zusje grote, donkere ogen hebben.

Bron en Beeld: Instagram Jada Borsato