100%NL Magazine Marco Borsato
Zie ook:
Delen

ZIEN: Marco Borsato na lange tijd weer gespot

De zanger laat zichzelf niet veel zien op social media, maar fotograaf Edwin Smulders kwam hem vorige week tegen op straat.

Marco Borsato

Na heel veel jaren in het vak is hij nog steeds een van de meest bekende en succesvolle Nederlandse zangers: Marco Borsato. In de jaren ’90 brak hij door in de Nederlandse popmuziek en in de jaren daarna won hij talloze prijzen, scoorde hij hit na hit en bouwde hij een immens grote schare fans op.

Jarenlang is Marco getrouwd geweest met Leontine Ruiters en samen kregen zij drie kinderen: LucaJada en Senna. Marco en Leontine zijn inmiddels een paar jaar gescheiden, maar zij gaan nog als goede vrienden met elkaar om en dat is prachtig om te zien.

Gespot

Op Instagram laat Marco nog heel af en toe van hem horen. Foto’s van zichzelf zien wij niet meer, maar hij deelt af en toe een leuke foto van een familielid, of van iets wat hem blij maakt. Fotograaf Edwin Smulders kwam Marco vorige week tegen op straat en hij besloot foto’s van hem te maken. Één van de foto’s is terug te zien op de voorpagina van weekblad Story.

Bron en Beeld: Instagram Story

Delen

Meer over Marco Borsato

MOOI: Marco Borsato geniet van quality time met gezin
MOOI: Marco Borsato geniet van quality time met gezin
ZIEN: Marco Borsato geniet van bijzondere reis met zijn zoon
ZIEN: Marco Borsato geniet van bijzondere reis met zijn zoon
Lees alle artikelen over Marco Borsato