100%NL Magazine Marco Borsato
Zie ook:
Delen

Marco Borsato: ‘Ik klink als een half verliefde puber’

Marco Borsato en Kim Feenstra staan samen op de cover van 100%NL Magazine. Ze spraken over hun kennismaking, het leven en hoe hun eerste klik een bijzondere vriendschap werd.

Kim: ‘Wij kennen elkaar uit de entertainmentindustrie, het is ooit via social media begonnen. We hadden leuk contact, reageerden op elkaars foto’s, een keer wat liefs zeggen. Jij had toen al eens gevraagd of je mij mocht fotograferen. Dat zouden we gaan doen. Toen kwam Het Perfecte Plaatje en hebben wij elkaar pas echt goed leren kennen.’

Marco: ‘[….] Ik wist dat ze een grote carrière heeft als model, maar zij ziet ook feilloos wat een foto nodig heeft, welke hoek je moet doen. Ondanks dat ze die technische scholing niet had. Het oog is het allerbelangrijkste en dat heeft ze. We hadden een klik, het voelde meteen of we maatjes waren. Het is heel raar om zo te zeggen, want ik klink als een half verliefde puber, maar Leontine snapt wat ik bedoel, zij heeft ook bewondering voor haar.

 

Ben jij benieuwd naar het hele interview van Marco en Kim? Het nieuwe 100%NL Magazine ligt nú in de winkels, of je koopt hem hier!

Delen

Meer over Marco Borsato

ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
Lees alle artikelen over Marco Borsato