100%NL Magazine Marco Borsato
Zie ook:
Delen

Marco Borsato laat voor het eerst weer van zich horen

Al bijna een jaar houdt Marco Borsato radiostilte, tot nu!

Jaap Reesema, de man van Kim Kötter, is de gelukkige die van Marco heeft mogen horen. Samen met de Vlaamse Pommelien Thijs heeft Jaap een nummer opgenomen: Nu wij niet meer praten. Dit nummer is in België al lange tijd razend populair en heeft nu ook zijn weg naar Nederland gevonden!

Coen en Sander belden gisteren met Jaap om hem te laten weten dat zijn nummer de aankomende week de Harde Schijf van Radio 538 is. Jaap is natuurlijk door het dolle heen! De eerste zin van het populaire liedje is ‘Zing jij nog steeds mee met liedjes van Marco, tot de buurman klaagt’ en slaat op Marco Borsato zelf. En wat blijkt? Marco heeft het nummer gehoord!

Jaap laat weten: ‘Ik heb zelfs van Marco Borsato vanochtend een berichtje gekregen. ‘Wat een prachtig liedje, top.’ Ik heb een klein traantje gelaten, dat deed me wel echt veel. Hij is echt een voorbeeld voor me.’

Marco en Leontine besloten begin dit jaar na een huwelijk van bijna 22 jaar uit elkaar te gaan. Ze kregen samen drie kinderen: Luca, Senna en Jada. Benieuwd hoe hun kroost er tegenwoordig uit ziet? Dat zie je hier!

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Marco Borsato

MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
FOTO: Marco Borsato na lange tijd weer buiten gespot
FOTO: Marco Borsato na lange tijd weer buiten gespot
Lees alle artikelen over Marco Borsato