100%NL Magazine Marco en Leontine Borsato
Zie ook:
Delen

Marco Borsato gaat strak in het pak!

Aanstaande woensdag is het zo ver: Marco Borsato keert terug naar De Kuip!

En dat doet Marco Borsato, uiteraard, geheel in stijl! Want niet alleen Marco zelf, maar ook de bandleden zullen alle shows gekleed gaan in outfits van het Nederlands-Italiaanse modemerk Cavallaro Napoli.

Het is niet de eerste keer dat Marco kleding van Cavallaro zal dragen. ”Ik was vanaf het eerste begin al overtuigd van de kracht van ons merk. Marco is een echt icoon met Italiaanse roots; de perfecte match. Ik heb hem daarom een shirt toegestuurd”, aldus eigenaar Guiseppe Cavallaro. Marco was vanaf dat moment groot fan van het Italiaanse merk en besloot het te gaan dragen! De kwaliteit en de Italiaanse details in de kleding vallen op bij Marco, ook daarom koos Marco in 2015 om tijdens de shows van Symphonica in Rosso gekleed te gaan in Cavallaro.

Nu doet Marco dit voor zijn shows in De Kuip nog eens dunnetjes over: Cavallaro wordt opnieuw zijn fashion partner. Hoe Marco en de bandleden eruit komen te zien is nog even geheim, maar één ding is zeker, het wordt weer gekenmerkt door Italiaanse allure met moderne verfijning.

Beeld: Instagram Bron: Cavallaro

Delen

Meer over Marco Borsato

ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
Lees alle artikelen over Marco Borsato