Marco: “Ik ben haar nooit kwijt geweest”
Zie ook:
Delen

Marco: “Ik ben haar nooit kwijt geweest”

Gister werd heel Nederland opgeschrikt door de breuk tussen Marco en Leontine Borsato. Na meer dan 20 jaar huwelijk hebben ze allebei besloten hun eigen weg te gaan. Leontine en Marco laten in een emotionele post op Instagram weten:

“Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan. We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven. We vragen iedereen om ons en de kinderen rust en privacy te geven om dit te kunnen verwerken.”

Marco liet eind 2019 nog weten zielsgelukkig te zijn met zijn Leontine.

Marco: “Het is geen geheim dat in elk huwelijk soms druk op de ketel komt en dat is bij mij niet anders. Toen ik Leontine leerde kennen, zei ik tegen een vriend: dit is de moeder van mijn kinderen. Ondanks dat we het weleens moeilijk hebben gehad, is dat gevoel nooit weggeweest. Zij verrast mij nog elke keer, zelfs na 22 jaar huwelijk ben ik stapelgek van deze vrouw, echt blind. En dat gaat met golfbewegingen. Soms verlies je elkaar misschien even uit het oog, maar ik ben haar nooit kwijt geweest. Ze is een prachtige moeder voor mijn kids. Zij geeft een basis van stabiliteit en continuïteit, rust, daardoor kan ik mijn vaderrol pakken. Ik ben intens gelukkig, ondanks de moeilijke periode die wij ook gehad hebben.”

Het is vooral heel jammer dat dit sprookjeshuwelijk tot een einde is gekomen… Heel veel sterkte voor zowel Marco als Leontine en de kinderen gewenst in deze moeilijke tijd.

Delen

Meer over Marco Borsato

Advocaat Marco Borsato laat zich uit over gezondheid van de zanger: 'Gaat niet goed'
Advocaat Marco Borsato laat zich uit over gezondheid van de zanger: ‘Gaat niet goed’
Jada Borsato deelt unieke gezinsfoto
Jada Borsato deelt unieke gezinsfoto “Just the 5 of us”
Lees alle artikelen over Marco Borsato