100%NL Magazine Frans Mariska Bauer

Schoondochters Frans en Mariska Bauer stralen op nieuwe gezinsfoto!

Vorige week bracht Art Rooijakkers een bezoekje aan de familie Bauer, en dat werd een gezellige boel!

Frans en Mariska Bauer

Ze zijn al vele jaren heel gelukkig en samen de ouders van vier prachtige jongensFrans en Mariska Bauer. De twee zijn vier handen op één buik en nog altijd heel gek op elkaar. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat vorig jaar de grond onder Frans’ voeten wegzakte nadat Mariska werd getroffen door een herseninfarct. Gelukkig gaat het alweer een hele tijd goed met Mariska. De twee lijken gelukkiger dan ooit.

Art Rooijakkers

Tijdens de aflevering van Art Rooijakkers van vorige week liet Mariska weten hoe het nu met haar gaat. Ondanks dat Mariska zo goed als helemaal hersteld is van haar herseninfarct is ze niet helemaal 100% de oude. Zo is ze naar eigen zeggen meer een flapuit geworden en heeft ze soms moeite met het zoeken naar de woorden.

Schoondochters

De komst van Art Rooijakkers is niet iets wat de Bauertjes dagelijks overkomt en dus werd het hele gezin opgetrommeld, inclusief de schoondochters!

Op Instagram deelt Frans Bauer een heerlijk gezinskiekje. Mariska staat er stralend op en omhelst haar jongste zoon, maar wie écht de show stelen..dat zijn de schoondochters! Wat een leuke meiden zeg!

Bron en Beeld: Instagram Frans Bauer