100%NL magazine Frans Bauer
Zie ook:
Delen

Mariska Bauer deelt liefdevolle foto met moeder, broer en zus

Vorige week genoot Mariska Bauer van een heerlijk etentje samen met haar gezin en haar moeder, broer en zus!

Mariska Bauer

Na een hele heftige periode met veel onzekerheid en revalidaties probeert Mariska Bauer het leven weer zo goed als mogelijk op te pakken. En dat doet ze natuurlijk samen met haar mannen.

Gezin

Samen met haar steun en toeverlaat Frans Bauer heeft Mariska een prachtig gezin met vier zonen:  Jan, Frans jr., Christiaan en Lucas. En met zulke vier leuke jongens thuis was het nog maar de vraag wanneer er uitbreiding zou komen bij het gezin. 😉 Inmiddels hebben Frans en Mariska nóg meer kinderen in huis in de vorm van schoondochters. Die zie je hier.

Moeder, broer en zus

De moeder van Mariska Bauer werd een paar dagen geleden alweer 71 jaar en ter ere van haar verjaardag ging de hele familie gezellig uiteten. Natuurlijk waren daar Frans en de 4 zonen van Frans en Mariska daar ook bij aanwezig. ‘Ons moeder 71 jaar geworden’, schreef Mariska bij een paar heerlijke foto’s op Instagram.

Naast een foto van het hele gezelschap deelt Mariska ook een aantal foto’s van haar jarige moeder, haar broer en haar zus. Vooral Mariska en haar zus Lisette lijken sprekend op elkaar!

Dat hebben we al eens eerder gezien toen Mariska een hele bijzondere portretfoto van zichzelf en haar zus. De reacties op die foto waren geweldig en massaal!

Bron en Beeld: Instagram Mariska Bauer

Delen

Meer over Mariska Bauer

WOW: Mariska Bauer overladen met complimenten na sexy fotoshoot
WOW: Mariska Bauer overladen met complimenten na sexy fotoshoot
Mariska Bauer straalt: 'Ik heb Frans dan eindelijk zover gekregen'
Mariska Bauer straalt: ‘Ik heb Frans dan eindelijk zover gekregen’
Lees alle artikelen over Mariska Bauer