100%NL Magazine Frans en Mariska Bauer
Zie ook:
Delen

WAUW: Mariska Bauer verbluft volgers met nieuw kapsel

Mariska ziet er altijd goed uit en er is misschien niet héél veel veranderd, maar zij ziet er ongelooflijk goed en mooi uit.

Frans en Mariska Bauer

Wanneer je denkt aan het liedje ‘Heb je even voor mij’ en ‘Als Sterren aan de Hemel staan’ denk je ongetwijfeld aan Frans Bauer. De geliefde Nederlandse zanger, bekend om zijn lach en grappige gewoontes, heeft met zijn memorabele liedjes een onuitwisbare indruk achter gelaten.

Maar Frans zijn privéleven is net zo hartverwarmend als zijn muziek. Hij deelt al jaren lief en leed met zijn echtgenote Mariska. Samen vormen ze het trotse ouderpaar van vier zonen: Christiaan, Frans jr., Lucas en Jan. De fans van Frans smullen dan ook iedere keer wanneer Mariska of Frans een nieuwe gezinsfoto delen.

Nieuw kapsel

Mariska ziet er naar ons mening altijd uit om door een ringetje te halen. Zij gaat zo nu en dan langs de kapper voor een opfrisbeurt en dat was vandaag weer het geval. Zij plaatste eerst een foto vanuit de kappersstoel. Wij zien Mariska met folie in haar haren en zij vraagt haar volgers te stemmen op kort of lang haar.
Vervolgens deelt Mariska een spiegelfoto van het resultaat. ‘Stukje korter en veel blonder’, schrijft zij erbij. Wat ziet Mariska er weer prachtig uit. Dit kapsel staat haar onwijs goed.
Jij bent klaar voor de zomer, Mariska!
100%NL Magazine Mariska Bauer 100%NL Magazine Mariska Bauer

Bron en Beeld: instagram Mariska Bauer

Delen

Meer over Mariska Bauer

MOOI: grootste droom van Frans en Mariska's zoon komt uit
MOOI: grootste droom van Frans en Mariska’s zoon komt uit
LEZEN: Frans Bauer weer vrijgezel
LEZEN: Frans Bauer weer vrijgezel
Lees alle artikelen over Mariska Bauer