100%NL magazine Frans Bauer
Zie ook:
Delen

WOW: Mariska Bauer overladen met complimenten na sexy fotoshoot

Tijdens een recente en sexy fotoshoot laat Mariska Bauer zich van een heel andere kant zien!

Mariska Bauer

In een wereld waar roddels, geruchten en scheidingen de krantenkoppen domineren, blijft één koppel altijd rechtop staan: Frans en Mariska Bauer. Dit gelukkige paar is inmiddels alweer 15 jaar getrouwd en zijn nog altijd smoorverliefd op elkaar.

Toen Frans en Mariska elkaar een aantal jaar geleden elkaar het ja-woord gaven beloofden ze elkaar eeuwige trouw, in voor- en tegenspoed. En die belofte hebben ze zeer zeker waar gemaakt. Twee jaar geleden werd Mariska getroffen door een herseninfarct, wat het gezin Bauer in een turbulente en zware periode bracht. Het waren moeilijke tijden waarin Mariska veel moest herstellen en revalideren, maar gelukkig is ze vandaag de dag weer helemaal de oude!

De Bauers

De fans van Frans en Mariska Bauer hebben er jaren op moeten wachten maar donderdag 4 april is het dan ein-de-lijk zover: dan komt de realityserie van De Bauers weer terug op tv! Na maar liefst 20 jaar keert het gezin in volle glorie terug in hun eigen reality serie. Wij tellen de uren hier stiekem alvast af… 😉

Sexy fotoshoot

Nu de realityserie van de Bauers steeds dichterbij komt zoeken de Bauers natuurlijk zoveel mogelijk de media op om er reclame voor te maken. Mariska laat in de nieuwe editie van Beau Monde een totaal andere kant van zichzelf zien…haar sexy kant! Tijdens een sexy fotoshoot draagt Mariska een waanzinnige roze jurk met cut outs en daarnaast rockt ze een witte outfit waarin ze een deel van haar buik laat zien. Mariska mag dan al wel 48 jaar oud zijn, ze ziet er nog altijd waanzinnig uit!

Dat vinden niet alleen wij, maar ook de volgers van Mariska. Zo schrijft Monique Smit: ‘Zoooo hallo dan! Frans Bauer, mazzelaar!’ en een andere volger van Mariska schrijft: ‘Dat is nog eens wat anders dan in de keuken met schort voor hahaha prachtige foto’s!!! Mag je ook trots op zijn.’

Ben je benieuwd naar de foto’s van Mariska? Die zie je hieronder!

 

Bron en Beeld: Instagram Mariska Bauer

Delen

Meer over Mariska Bauer

AAWH: Frans en Mariska Bauer staan stil bij bijzonder jubileum
AAWH: Frans en Mariska Bauer staan stil bij bijzonder jubileum
Feest in huize Bauer: zoon Lucas is jarig!
Feest in huize Bauer: zoon Lucas is jarig!
Lees alle artikelen over Mariska Bauer