100%NL Magazine Mart Hoogkamer
Zie ook:
Delen

Mart Hoogkamer in diepe rouw: ‘Met jou was alles goed’

Wat een verschrikkelijk nieuws is dit zeg...

Mart Hoogkamer

Het was dé meezing-hit van vorig jaar: ‘Ik ga zwemmen’. Nog steeds klinkt het feestnummer door heel het land keihard door de speakers als er ergens een feestje wordt gevierd.

De 25-jarige Mart geniet op dit moment met volle teugen van het succes van zijn zangcarrière. Dat is de afgelopen maanden even anders geweest, want de zanger kreeg klachten van een burn-out en daarom deed hij het even rustiger aan. Een paar jaar geleden ging een video van een zingende Mart op het strand wereldwijd viral. Zijn cover van ‘Unchained Melody’ werd maar liefst meer dan 9 miljoen keer bekeken.

Diepe rouw

Mart is net weer begonnen met zingen en hij stond vol goede moed en enthousiasme op het podium, maar hij heeft nu opnieuw een harde tegenslag te verwerken. Do Broeders, de man die onder meer met Mart werkte als geluidsman, is overleden. Volgens Omroep Brabant is Do betrokken geraakt bij een ongeluk met zijn scooter. Hij is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht en daar overleden aan zijn verwondingen. Mart deelt op Instagram zijn verdriet. ‘Met jou was alles goed. De oortjes klonken top. Je was als familie voor me. We hadden een team. Ik zal je missen, maatje’, schreef hij. Wat een verschrikkelijk nieuws is dat zeg. Wij wensen iedereen veel sterkte met die grote verlies…

Bron en Beeld: Instagram Mart Hoogkamer en Shownieuws

Delen

Meer over Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer laat zich uit over babynieuws: 'In het begin even schrikken'
Mart Hoogkamer laat zich uit over babynieuws: ‘In het begin even schrikken’
WOW: Te gekke carrièreswitch voor Mart Hoogkamer
WOW: Te gekke carrièreswitch voor Mart Hoogkamer
Lees alle artikelen over Mart Hoogkamer