100%NL Magazine Mart Hoogkamer
Zie ook:
Delen

Mart Hoogkamer zet grote stap in relatie met vriendin Jennifer

Vol trots maakt Mart Hoogkamer bekend een volgende grote stap te zetten in zijn relatie met de bloedmooie Jennifer.

Mart Hoogkamer

Het was dé meezing-hit van vorig jaar: ‘Ik ga zwemmen’. Nog steeds klinkt het feestnummer door heel het land keihard door de speakers als er ergens een feestje wordt gevierd.

De 24-jarige Mart geniet op dit moment met volle teugen van het succes van zijn zangcarrière. Een paar jaar geleden ging een video van een zingende Mart op het strand wereldwijd viral. Zijn cover van ‘Unchained Melody’ werd maar liefst meer dan 9 miljoen keer bekeken.

Relatie Jennifer

Ook in de liefde is Mart een gelukkig man. Nadat begin dit jaar zijn relatie met Jennifer op de klippen liep, wist het stel elkaar toch weer te vinden. Vanaf het moment dat de twee weer samen zijn, zijn ze gelukkiger dan ooit.

Destijds vertelde een smoorverliefde Mart: “Maar zij gunt mij al het succes. Zij schopt mij ook onder mijn kont van: ‘Ga nou je ding doen waar je het best in bent en doe gewoon je ding waar je je goed bij voelt.’ En ik denk dat daar heel weinig vrouwen van zijn.”

Grote stap

En dat het goed gaat tussen de twee tortelduifjes wordt maar weer eens bevestigd, want via zijn Instagramkanaal laat Mart weten samen met Jennifer een grote stap te hebben gezet. De twee hebben samen een huis gekocht!

‘Droomhuis huis gekocht! Een nieuw begin.’

De reacties voor Mart en Jennifer stromen binnen. Wat een leuk nieuws!

Bron en Beeld: Instagram Mart Hoogkamer

Delen

Meer over Mart Hoogkamer

WOW: Te gekke carrièreswitch voor Mart Hoogkamer
WOW: Te gekke carrièreswitch voor Mart Hoogkamer
Binnenkijken in het paleis van Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer!
Binnenkijken in het paleis van Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer!
Lees alle artikelen over Mart Hoogkamer