100%NL Magazine Martien Meiland
Zie ook:
Delen

GIEREN: Martien Meiland bij First Dates!

Het zal je toch overkomen... Heb je eindelijk de moed verzameld om mee te doen aan het populaire datingprogramma, komt Martien Meiland bij First Dates naar binnen lopen! Hoe zou jij reageren?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: helaas, het is niet echt! Met een te grappige video laat Comedy Central zien hoe het zou kúnnen gaan als Martien wel mee zou doen aan First Dates.

Met super goed knip- en plakwerk lijkt het net alsof Martien Meiland toch echt mee doet. Het zal je niet verbazen, zodra hij zit grijpt hij naar de wijn. Maar als zijn ‘date’ aangeeft geen alcohol te drinken is Martien het al snel beu. Martien: ‘Ach doe niet zo raar! Wat een geouwehoer!’

De twee vervolgen hun weg naar het diner, maar ook dit gaat niet soepeltjes. De twee lijken totaal niet op één lijn te liggen en als Martien’s ‘date’ tot overmaat van ramp ook nog de rekening wil splitten is de ramp compleet. Martien briest: ‘Ik ben er zo klaar mee. En nog 1800 euro overmaken naar die dweil! Je ziet de hilarische video hieronder!

Bron en Beeld: Comedy Central, YouTube

Delen

Meer over Martien Meiland

Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
WAIT WHAT?! Deze bekende Nederlander is familie van Martien Meiland
WAIT WHAT?! Deze bekende Nederlander is familie van Martien Meiland
Lees alle artikelen over Martien Meiland