100pmagazine_meiland_nadege
Zie ook:
Delen

Martien Meiland zeer geëmotioneerd bij weerzien van Nadège

In de nieuwste aflevering van Chateau Meiland is te zien dat Martien en Erica Meiland na een lange tijd Nadège weer zien.

Martien Meiland

Samen met Erica, Maxime en Montana behoort Martien tot één van de bekendste families van Nederland: de familie Meiland. Er gaat geen week voorbij dat de familie Meiland niet in het nieuws is en het lijkt erop dat alles wat ze aanraken verandert in goud.

Emotioneel weerzien

In de nieuwste aflevering van ‘Chateau Meiland’ is te zien dat de familie Meiland voor de allerlaatste naar hun geliefde Chateau gaat om definitief afscheid te nemen. En een afscheid van het Chateau is natuurlijk niet compleet zonder de komst van Nadège.

Jarenlang was Nadège de schoonmaakster van de familie Meiland. Begin dit jaar werd er kanker bij Nadège vastgesteld, een harde klap voor Nadège en haar familie. Gelukkig gaat het goed met haar en liet ze aan RTL Boulevard een paar maanden geleden weten: ‘Ze zeiden tegen me dat er niets meer zit, dat de kanker weg is.’

Op Instagram deelt Martien een emotionele video, waarop te zien is dat Martien en Erica Nadège weer in hun armen sluiten. Martien is zichtbaar geëmotioneerd en kan zijn tranen niet bedwingen.

‘Wat was fijn om Nadège weer te zien.’

Bron en Beeld: Instagram Martien Meiland

Delen

Meer over Martien Meiland

Fans Chateau Meiland opgelet: Martien vertelt wanneer zij stoppen!
Fans Chateau Meiland opgelet: Martien vertelt wanneer zij stoppen!
LEZEN: Verbijstering na uitspraak Martien Meiland
LEZEN: Verbijstering na uitspraak Martien Meiland
Lees alle artikelen over Martien Meiland