JA IK WIL: Matthijs de Ligt vraagt Annekee Molenaar ten huwelijk
Zie ook:
Delen

JA IK WIL: Matthijs de Ligt vraagt Annekee Molenaar ten huwelijk

Het stel is al jaren samen en zij hebben al op meerdere plekken gewoond. Nu wordt hun liefde bezegeld met een ring en wat voor een...

Annekee en Matthijs

Zijn hele leven staat in het teken van voetbal, en met succes! Matthijs de Ligt is Nederlands profvoetballer en voetbalt op dit moment voor Bayern München. Voorheen kwam hij ook uit voor Juventus en voor Ajax. Matthijs is al jaren samen met zijn vriendin Annekee Molenaar. Zij steunt hem al jaren en woonde samen met hem in Italië. Momenteel woont het stel samen in München.

Trouwen

Matthijs en Annekee zijn nog jong, maar zij hebben al veel meegemaakt samen. Het stel heeft op meerdere plekken gewoond, zij hebben al bijna de hele wereld gezien met elkaar en zij zijn het grootste deel van hun tijd samen. Het geluk spat er op iedere foto weer vanaf en de twee lijken steeds verliefder op elkaar te worden. Zo verliefd, dat Matthijs zijn vriendin zelfs ten huwelijk heeft gevraagd. Onder een prachtige foto op Instagram schrijft hij: ‘She said yes!!’. De ring van Annekee valt gelijk op en hij is heel mooi en bijzonder. Wij feliciteren het stel met dit mooie nieuws en wij wensen Matthijs en Annekee een geweldige toekomst samen.

https://www.instagram.com/p/CuFOuJVt1na/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar

Delen

Meer over Matthijs de Ligt

Lees alle artikelen over Matthijs de Ligt