Mattie Valk ontvangt hilarische reactie op babynieuws Marieke
Zie ook:
Delen

Mattie Valk ontvangt hilarische reactie op babynieuws Marieke

Mattie is al meerdere keren als de partner van Marieke Elsinga aangesproken. Nu zij net is bevallen van een kleintje, krijgt hij ook daar reactie op.

Mattie en Marieke

Mattie en Marieke zijn al jaren samen te horen op de radio. Van maandag tot en met vrijdag zijn zij van 06:00 tot 10:00 uur te horen op Qmusic. Door de grappige en leuke verhalen die zij met hun luisteraars delen en de gezellige muziek die zij draaien, begint iedereen zijn dag vol vrolijkheid en positiviteit. Mattie en Marieke zijn een powerduo en krijgen al van begin af aan de vraag of zij een stel zijn. Deze geruchten gingen lang rond, maar zowel Mattie als Marieke hebben meerdere malen duidelijk laten weten dat dit niet zo is. Zij hadden en hebben nog steeds allebei een partner waar zij ongelooflijk veel van houden.

Babynieuws

Vanochtend deelde Marieke Elsinga het heuglijke nieuws dat zij en haar partner Sander voor de eerste keer ouders zijn geworden van een jongen, Jip. Dit nieuws deelde zij met haar collega’s van Qmusic en daar op kantoor werd vanochtend dan ook beschuit met blauwe muisjes gegeten. Mattie deelde de Instagramfoto van Marieke ook en hij plaatste daarbij wat hartjes. In zijn inbox kreeg hij een hilarische reactie van een niet oplettende volger. ‘Geniet ervan samen’, reageert de volger. Mattie reageert: ‘Ja nee maar… Bedankt!’. Deze volger heeft zich duidelijk nog niet goed ingelezen, maar hilarisch is het wel.

Bron en Beeld: ANP/Foto, Instagram Mattie Valk

Delen