100%NL Magazine Kelly Piquet en Max Verstappen
Zie ook:
Delen

Fans Max Verstappen opgelet: de autocoureur deelt gewéldig nieuws!

Fans van Max kunnen hun geluk niet op en dat begrijpen wij maar al te goed. Wat een geweldig vooruitzicht.

Max Verstappen

De autosport werd Max Verstappen met de paplepel ingegoten. Zijn vader, Jos Verstappen, is een voormalig F1 coureur die niets liever wilde dan dat zijn kleine jongen in zijn voetsporen zou treden. En Jos had het bij het goede eind, want Max Verstappen bleek een natuurtalent te zijn op de racebaan. Max is op 26-jarige leeftijd zelfs al drievoudig wereldkampioen. Een geweldige prestatie.

Geweldig nieuws

Er verscheen al eens eerder een documentaire over Max Verstappen en nu is bekendgemaakt dat er een tweede docuserie komt. De serie heet ‘Max Verstappen – Off the Beaten Track’ en deze bestaat uit drie afleveringen. Dit maakte Viaplay gisteren bekend.

In iedere aflevering wordt een aspect uit het leven van Max buiten het F1-circuit belicht. ‘Deze serie laat een andere kant van mij zien die vaak onopgemerkt blijft’, vertelt Max in een persverklaring. ‘Het biedt een eerlijke en persoonlijke blik op mijn carrière en leven, mijn liefde voor de verschillende vormen van autosport en de mensen die me inspireren. Ik ben er trots op dat ik samen met Viaplay deze unieke serie heb kunnen maken, waarin ik mijn fans en de kijkers kan meenemen in mijn wereld.’

Kan jij dit echt niet meer afwachten? Dan heb je geluk, want de eerste aflevering verschijnt al op 15 februari, de tweede op 22 februari en de laatste op 29 februari. Wij kijken ernaar uit!

Bron en Beeld: Viaplay

Delen

Meer over Max Verstappen

ZIEN: Vriendin Max Verstappen showt haar billen op het strand!
ZIEN: Vriendin Max Verstappen showt haar billen op het strand!
ZIEN: Innige foto van Max Verstappen en zijn oma gaat viral!
ZIEN: Innige foto van Max Verstappen en zijn oma gaat viral!
Lees alle artikelen over Max Verstappen