100%NL Magazine Max Verstappen
Zie ook:
Delen

VIDEO: Max Verstappen en vriendin Kelly Piquet maken spectaculaire helikoptervlucht!

Max Verstappen is niet alleen een kampioen op de racebaan, maar ook in de lucht! Samen met zijn vriendin Kelly maakte hij een spectaculaire helikoptervlucht.

Max Verstappen

2021 was het jaar van Max Verstappen. Na een bizarre race met een loeispannende ontknoping wist Max Verstappen op 12 december 2021 wereldkampioen Formule 1! Heel Nederland was in rep en roer en apetrots op Max!

Na het binnenhalen van de wereldtitel pakte Max gelijk door, maar geniet hij ook zeker van het leven. En dat doet hij gelukkig niet alleen, zijn bloedmooie vriendin Kelly staat altijd aan zijn zijde.

Vriendin Kelly Piquet

Inmiddels zijn Kelly Piquet en Max Verstappen alweer een tijdje samen en zijn de twee nog steeds smoorverliefd. Uit een eerdere relatie met Daniil Kyvat heeft Kelly een dochter, zij heet Penelope. Max heeft maar geluk met twee van die prachtige meiden aan zijn zijde: Kelly én Penelope!

Spectaculaire helikopterlvucht

Max en Kelly ondernemen veel dingen samen. Zo zijn ze laatst nog op vakantie geweest in het zonnige Miami. De jaloersmakende kiekjes deelde Kelly op Instagram.

Afgelopen week steeg het koppel naar ongekende hoogte tijdens een spectaculaire helikoptervlucht over de Zwitserse Alpen. De beelden van die vlucht werden ook gedeeld op social media. ‘ncredible scenes today’, schreef Kelly bij de video.

Benieuwd naar de beelden? Die zie je hieronder!

 

Bron en Beeld: Instagram Max Verstappen

Delen

Meer over Max Verstappen

Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
Lees alle artikelen over Max Verstappen