100%NL Magazine Max Verstappen
Zie ook:
Delen

ZIEN: De vakantiekiekjes van Max Verstappen en zijn vriendin Kelly!

Samen met zijn mooie vriendin Kelly Piquet en bonusdochter Penelope genoot Max Verstappen van een geweldige vakantie in Miami.

Wereldtitel

2021 zal voor altijd een bijzonder jaar blijven voor Max Verstappen. Want in december 2021 veroverde Max de wereldtitel in de Formule 1.

Vlak nadat Max de wereldtitel op zijn naam zette vond het FIA-gala plaats. Een bijzondere avond, want tijdens dat gala mocht Max de trofee van zijn wereldtitel in ontvangst nemen. Speciaal voor het FIA-gala haalde Max en zijn vriendin Kelly alles uit de kast en liepen ze opgedoft over de rode loper.

Ondanks dat Max straalde in een zwarte smoking stal zijn vriendin Kelly de show in een waanzinnige lange, zwarte jurk met zilveren details. De foto’s van het mooie stel zie je hier.

Kelly Piquet

Inmiddels zijn Kelly Piquet en Max Verstappen alweer een tijdje samen en zijn de twee nog steeds smoorverliefd. Uit een eerdere relatie met Daniil Kyvat heeft Kelly een dochter, zij heet Penelope. Max heeft maar geluk met twee van die prachtige meiden aan zijn zijde: Kelly én Penelope!

Vakantie in Miami

Het drietal vierde de afgelopen weken een overheerlijke vakantie in Miami. Kelly postte vandaag een paar jaloersmakende kiekjes op haar Instagram. ‘Memories from Miami’, schrijft ze daarbij.

Zon, zee, strand én feesten! Zo zien we niet alleen een uitgeruste Max en Kelly op het strand liggen, maar ook gezellige foto’s waarop het stel de jaarwisseling vierde met vrienden. Wat een mooie foto’s!

Bron en Beeld: Instagram Kelly Piquet

Delen

Meer over Max Verstappen

LEZEN: Max Verstappen openhartig over vaderschap
LEZEN: Max Verstappen openhartig over vaderschap
Fans Max Verstappen opgelet: de autocoureur deelt gewéldig nieuws!
Fans Max Verstappen opgelet: de autocoureur deelt gewéldig nieuws!
Lees alle artikelen over Max Verstappen