100%NL Magazine Maxime Meiland
Zie ook:
Delen

HUH? Gaan Maxime en Leroy opnieuw verhuizen?

Het blijft onrustig binnen de familie Meiland. Nadat bekend werd dat Erica en Martien opnieuw gaan verhuizen wordt er nu ook over een verhuizing van Maxime en Leroy gesproken. Zouden zij ook weer gaan verhuizen?

Opnieuw verhuizen?

Maxime en Leroy zitten momenteel nog helemaal op een roze wolk. Op 14 september jl. werd het gelukkige stel ouders van een prachtige dochter: Vivé. Je zou denken dat Maxime en Leroy de rust opzoeken, maar niets blijkt minder waar. Want er gaan geruchten rond dat het gezin opnieuw gaat verhuizen!

Volgens de geruchtenstroom blijven Maxime en Leroy wel in hun geliefde Noordwijk wonen, maar gaan ze nóg groter worden! Website BekendeBuren laat weten dat het stel een villa hebben gekocht. Ze zouden er maar liefst €1.250.000 voor hebben betaald. Maar daarvoor krijgen ze dan wel wat: 226 vierkante meter, zeven kamers, een souterrain én een prachtige tuin. Nieuwsgierig geworden? Foto’s van de waanzinnige villa zie je hier!

Net een nieuwe woning

Een half jaar geleden verhuisden Maxime en Leroy vanuit Leroy’s appartement naar een supermooie 2 onder 1 kapwoning in Noordwijk. 9 maart ondertekenden ze de koopakte van het huis, die ze maar liefst 734.000 euro heeft gekost.

Hun huidige huis bestaat uit drie grote slaapkamers, een moderne woonkeuken en een hele grote woonkamer. Ook leuk: ze hebben een grote inloopkast!

Erica en Martien

Maar Maxime en Leroy zijn niet de enige die van verhuizen een topsport maken, ook Erica en Martien houden er van! Erica en Martien streken dit jaar neer in een supermooie villa, maar helaas: ook hier wordt het stel niet gelukkig. De reden van de verhuizing: privacy.

De Meilandjes zijn sinds hun programma ra-zend populair. Ontzettend leuk natuurlijk voor de familie, maar hier hangen ook wat nadelen aan. Aan RTL Boulevard liet Martien weten: ‘Dit huis is gewoon te druk, elke dag staan de mensen voor de deur en zelfs van het hek trekken sommigen zich niets aan. We blijven wel in Noordwijk. We hebben een huis gezien dat je van de weg niet kan zien, dus mét een oprijlaan, en dit gaat dus weer in de verkoop!’

Beeld: Instagram Maxime Meiland, Bron: BekendeBuren, RTL Boulevard

Delen

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Lees alle artikelen over Maxime Meiland