100%NL Magazine Maxime Meiland
Zie ook:
Delen

O NEE: Maxime Meiland speelt voor kapster…en dat gaat verkeerd!

Maxime Meiland besloot om zelf voor kapster te spelen, alleen liep dat anders af dan verwacht...

Maxime Meiland

De familie Meiland is inmiddels een begrip in Nederland. Een paar jaar geleden brak de familie officieel door met het programma ‘Chateau Meiland’. Het programma boeide wekelijks miljoenen mensen en won zelfs de Televizier Ring.

Getrouwd!

30 juli 2022 blijft voor Maxime Meiland één van de mooiste dagen uit haar leven, want toen trouwde ze met haar grote liefde Leroy Molkenboer. De trouwdag van het stel werd een prachtige dag met een stralende zon aan de hemel, de dochters Claire en Vivé straalden en natuurlijk zag het bruidspaar er ook prachtig uit.

Zoals we de familie Meiland kennen delen ze veel van hun privéleven op social media. Zo ook de trouwfoto’s! Op Instagram geeft Maxime haar volgers een uniek kijkje in haar trouwalbum. Benieuwd naar de foto’s? Die zie je hier!

Kappertje spelen

Maxime kan én doet veel. Een klus hier of daar draait ze haar hand niet voor om en ook een eigen webshop met kinderkleding houdt Maxime moeiteloos draaiende. Maar kapster…dat ging haar minder goed af!

Op TikTok deelt Maxime een foto waarbij ze zelf de schaar heeft gepakt en aan de slag is gegaan. Zonder na te denken knipt ze zo een stuk haar af. OEPS! ‘Doorpakken’ schrijft Maxime bij de video. Hoe het afgelopen is…dat is nog maar de vraag.

Je ziet de video hieronder!

@maximemeiland

Doorpakken

♬ origineel geluid – Maxime Meiland

Bron: TikTok Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Lees alle artikelen over Maxime Meiland