Maxime Meiland en Leroy Molkenboer 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

WOW: Binnenkijken in het trouwalbum van Maxime Meiland!

Het is alweer bijna een maand geleden dat Maxime Meiland trouwde met haar grote liefde Leroy. Nu geeft ze haar volgers een uniek kijkje in haar trouwalbum.

Maxime Meiland

De familie Meiland is inmiddels een begrip in Nederland. Een paar jaar geleden brak de familie officieel door met het programma ‘Chateau Meiland’. Het programma boeide wekelijks miljoenen mensen en won zelfs de Televizier Ring.

Huwelijk met Leroy

De jongste dochter van het gezin, Maxime, trouwde alweer bijna een maand geleden met haar grote liefde Leroy. Leuk detail: Maxime en Leroy leerden elkaar kennen tijdens de opnames van ‘Chateau Meiland’.

Op 30 juli 2022 was het dan eindelijk zover: Maxime en Leroy gaven elkaar het jawoord. Maxime en Leroy zagen er prachtig uit. Maxime droeg een prachtige witte trouwjurk, haar haren waren opgestoken en ze maakte de look af met een sleep. Ook Leroy zag er prachtig uit in zijn lichtblauwe pak. Wat een mooi stel!

Trouwalbum

Op Instagram geven Maxime en Leroy hun volgers nu een uniek kijkje in hun trouwalbum. Vol trots delen ze een groot aantal trouwfoto’s van hun mooie dag.

De reacties voor het gelukkige stel stromen binnen. ‘Hoe mooi!!’, schrijft Wendy van Dijk onder de foto’s. Benieuwd naar de trouwfoto’s? Dat zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Lees alle artikelen over Maxime Meiland