100%NL Magazine Maxime Meiland
Zie ook:
Delen

Maxime Meiland deelt foto van haar grootste trots: ‘Mijn meiden!’

Maxime Meiland deelt vandaag een foto van haar grootste trots: haar twee meiden.

Gezin

Samen met haar vriend Leroy heeft Maxime een prachtig gezin. Maxime is moeder van twee prachtige meiden: Claire en Vivé. Samen wonen ze in een prachtige woning in Noordwijk, maar deze bleek al snel te klein.

Binnenkort gaat de familie dus verhuizen! En niet zomaar naar een woning, maar naar een prachtig herenhuis! Je ziet de foto’s hier.

‘Mijn meiden!’

Op Instagram deelt Maxime een te schattige foto van haar twee schattige meiden. En hoewel Claire en Vivé allebei een andere vader hebben, lijken de twee wel op elkaar! Wat een dotjes.

Ook de volgers van Maxime vinden de foto té schattig. ‘Wat een mooie lieve foto’, ‘Mooie meiden!’ en ‘Om super trots op te zijn!’ schrijven ze onder de foto.

In opspraak

Het is een heftige week voor Maxime en haar familie geweest. Nadat er uitspraken uit het boek van Erica in de media kwamen besloten verschillende partijen de samenwerkingen met de familie op te zeggen. Dit is de familie niet in de koude kleren gaan zitten.

Maxime schreef hierover op haar Instagram: ‘Laat ik vooropstellen dat het nooit mijn bedoeling is geweest om een groepering buiten te sluiten of iemand tekort te doen in zijn of haar geloof. […] Ik kan en ga niet voor mijn moeder spreken – maar als haar dochter zijnde steun ik haar, zoals ik dat reeds aangaf in het desbetreffende interview. Dat ik achter mama sta en haar support, wil niet zeggen dat we overal hetzelfde over denken of dezelfde mening delen.’

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Lees alle artikelen over Maxime Meiland