100%NL Magazine Michael van Gerwen
Zie ook:
Delen

Michael van Gerwen deelt jaloersmakende kiekjes van familievakantie

Michael van Gerwen ruilt zijn dartpijlen tijdelijk in voor zonovergoten Malediven-stranden, waar hij samen met zijn gezin ontspanning en quality time omarmt.

Michael van Gerwen

Mighty Mike, oftewel Michael van Gerwen, is de koning van het darten. Keer op keer weet hij zijn tegenstanders uit te schakelen en hij heeft dan ook inmiddels een aantal wereldtitels op zijn naam staan.

Ook op het gebied van de liefde gooit Michael van Gerwen zijn pijlen in de roos, want hij is alweer een paar jaar heel erg gelukkig met de bloedmooie Daphne. Het stel is getrouwd en samen de gelukkige ouders van dochter Zoë en zoon Mike.

Malediven

In een jaloersmakende Instagram post deelt Michael van Gerwen prachtige beelden van zijn vakantie met zijn gezin op de idyllische Malediven. De Nederlandse dartkampioen ontsnapt aan de dartborden en de druk van de competitie om quality time door te brengen met zijn vrouw en kinderen. Onder de adembenemende foto’s schrijft Van Gerwen: “DAYS OFF. Altijd fijn om wat tijd op vakantie door te brengen met het gezin.” Een welverdiende pauze voor de wereldberoemde darter te midden van het azuurblauwe water en de witte zandstranden.

 

 

Bron en Beeld: Instagram Michael van Gerwen

Delen

Meer over Michael van Gerwen

SMELT: Zoontje van Michael van Gerwen is zijn drijvende kracht
SMELT: Zoontje van Michael van Gerwen is zijn drijvende kracht
In dit droompaleis woont Michael van Gerwen!
In dit droompaleis woont Michael van Gerwen!
Lees alle artikelen over Michael van Gerwen