100%NL Magazine Miljuschka
Zie ook:
Delen

Miljuschka: ‘Break-up news… Na een paar hele mooie jaren scheiden onze wegen’

Onder een hele reeks foto's schrijft Miljuschka over de break-up en zij ontvangt talloze lieve reacties.

Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen is ongetwijfeld een van de meest veelzijdige en charismatische persoonlijkheden in de Nederlandse media. Met een rijke carrière die varieert van acteren tot koken, heeft Miljuschka zichzelf gevestigd als een ware culinaire koningin van Nederland. Haar gerechten, zowel verrukkelijk als toegankelijk, hebben de harten en magen van het publiek over het hele land veroverd.

Miljuschka is al jaren samen met haar grote liefde, Philip. Uit een eerdere relatie kreeg zij twee kinderen: Rembrandt en Felina.

Break-up

Op Instagram deelde Miljuschka ‘break-up news’ en niet omdat zij haar relatie met Philip heeft verbroken, maar wel de relatie met lingeriemerk Livera. Op Instagram deelt Miljuschka een reeks prachtige foto’s in lingerie en badkleding van het merk en daarbij schrijft zij: ‘Break-up news… Na een paar hele mooie jaren scheiden onze wegen. Livera en ik zetten een punt achter onze relatie. Er zijn no hard feelings. En we zijn ontzettend trots op de talloze vrouwen die door de lingerie en badkleding schaamteloos hunzelf kunnen zijn. We are all beautiful!’

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen

Delen

Meer over Miljuschka

Zoon van Miljuschka Witzenhausen belandt in het ziekenhuis: 'Wachten geblazen'
Zoon van Miljuschka Witzenhausen belandt in het ziekenhuis: ‘Wachten geblazen’
Verrassende carrièremove voor Miljuschka Witzenhausen
Verrassende carrièremove voor Miljuschka Witzenhausen
Lees alle artikelen over Miljuschka