100%NL Magazine Miljuschka en dochter
Zie ook:
Delen

Miljuschka viert verjaardag van haar dochter ‘Hoera Felina!’

Feline, de dochter van Miljuschka, mag vandaag alweer 9 kaarsjes uitblazen. Wat gaat de tijd toch snel! Op Instagram zet Miljuschka haar in het zonnetje.

Felina 9 jaar!

‘9 jaar! Hieperdepiep hoera Felina!!! Met deze hoed stond ze in de ochtend om 6 uur in mijn kamer. “ik ben jarig mama en ik ben er klaar voor” Zo guitig als ze hier kijkt. Zo is mijn meisje ten voeten uit. Lets party’, schrijft Miljuschka bij de prachtige foto van haar dochter.

Epilepsie

Gelukkig gaat het met Felina weer iets beter. Vorige week was ze namelijk nog in het ziekenhuis voor haar epilepsie. ‘Dapper meisje. Zo trots op hoe je alles iedere keer weer doorstaat. Medicatie, tests, bloedprikken, EEG en aanvallen. Jouw superkracht is dat je nooit opgeeft’, schreef Miljuschka vorig week over haar dochter. Samen maakten ze even een selfie in het ziekenhuis.

Gezin

Met haar ex Tycho Veldhoen kreeg Miljuschka twee schatten van kinderen. Felina en Rembrandt. Felina is vandaag 9 jaar geworden en haar broer Rembrandt werd in december alweer 11 jaar. Inmiddels is Miljuschka al meer dan 5 jaar samen met TV producer Philip van Ierschot. Een prachtig gezin!

 

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Miljuschka

Open en eerlijk: Miljuschka Witzenhausen onthult haar verslaving
Open en eerlijk: Miljuschka Witzenhausen onthult haar verslaving
Miljuschka deelt nostalgische fotoreeks met déze wereldster!
Miljuschka deelt nostalgische fotoreeks met déze wereldster!
Lees alle artikelen over Miljuschka