100%NL Magazine Miljuschka

Miljuschka en vriend kopen wel heel bijzonder huis!

Miljuschka Witzenhausen maakte zojuist bekend dat ze een nieuw huis heeft gekocht waar ze samen met haar vriend en kinderen gaat wonen.

Miljuschka vertelde eind vorig jaar al tegen RTL Boulevard dat ze graag een boerderij wilde kopen samen met haar vriend Philip, die videoproducer is, zodat ze daar een grote keuken kunnen bouwen en daar samen kookprogramma’s kunnen maken.  “Dan zie ik mezelf een overheerlijke cheesecake maken die we straks aan een lange tafel samen met de kinderen opeten.” En die boerderij hebben ze nu gevonden! Een echte oude kaasboerderij om precies te zijn!

Rigoureuze verbouwing
Op Instagram deelt de presentatrice een foto van zichzelf met een taart en een boormachine voor haar nieuwe stulpje. Ze schrijft erbij dat er nog wel rigoureus verbouwd moet worden en dat ze ons gaat meenemen in dit grote avontuur. Want Miljuschka heeft nog nooit eerder een huis verbouwd en zelfs nog niet eerder een huis heeft gekocht. Er zijn honderd duizend bouwtermen die ze niet begrijpt en offertes die niet gespecificeerd zijn en ze zit ook nog eens in de “meest overspannen prijzen-tijd ooit in de geschiedenis van de bouw”. En daarom gaat ze vloggen voor het Ad, Eigen Huis en Tuin en RTL4. Vanmiddag staat de eerste vlog online en daarna wekelijks een nieuwe aflevering.

https://www.instagram.com/p/Bt5PBqyhgoG/

Echt nodig
Op Instagram Stories deelt Miljuschka nog wat foto’s waaruit blijkt dat de verbouwing écht nog wel nodig is… Wij zijn heel benieuwd naar de verbouw avonturen!

Bron: Instagram Miljuschka & RTL Boulevard