Miljuschka deelt lieve foto met haar dochter: 'Als 2 druppels water'
Zie ook:
Delen

Miljuschka deelt lieve foto met haar dochter: ‘Als 2 druppels water’

Ze is razend populair als presentatrice en natuurlijk als televisiekok, we smullen van haar recepten! Maar bovenal is Miljuschka Witzenhausen een liefhebbende moeder. Op Instagram deelt Miljuschka een te lieve foto met haar dochter.

Foto met dochter Felina

Gisteren deelde Miljuschka een liefdevolle foto met haar dochter Felina; wat lijken de twee op elkaar! ‘Family life is the good life’, schrijft Miljuschka bij de foto.

De volgers van Miljuschka vinden de foto ook helemaal te gek en reageren dan ook massaal onder de post. ‘Wat lief!’, ‘Stoere dames’ en ‘Als twee druppels water!’ schrijven ze onder de foto. Het is goed te zien dat moeder en dochter een hele hechte band hebben.

Het leuke gezin van Miljuschka

Voor Miljuschka staan haar kinderen boven álles. Uit een eerdere relatie met Tycho Veldhoen kreeg Miljuschka niet alleen dochter Felina, maar ook zoon Rembrandt. Naast haar kinderen heeft Miljuschka nóg een grote liefde en dat is ‘haar’ Philip van Ierschot. Een knappe TV producer met wie ze sinds kort samenwoont in een nog mooiere boerderij. Foto’s van het gezin van Miljuschka zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen

Delen

Meer over Miljuschka

Open en eerlijk: Miljuschka Witzenhausen onthult haar verslaving
Open en eerlijk: Miljuschka Witzenhausen onthult haar verslaving
Miljuschka deelt nostalgische fotoreeks met déze wereldster!
Miljuschka deelt nostalgische fotoreeks met déze wereldster!
Lees alle artikelen over Miljuschka