Openhartige Miljuschka Witzenhausen: 'Het wordt met de dag moeilijker'
Zie ook:
Delen

Openhartige Miljuschka Witzenhausen: ‘Het wordt met de dag moeilijker’

Miljuschka is momenteel op de goede weg wat betreft sporten en afvallen. Zij vertelt nu over dit hele proces.

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen is ongetwijfeld een van de meest veelzijdige en charismatische persoonlijkheden in de Nederlandse media. Met een rijke carrière die varieert van acteren tot koken, heeft Miljuschka zichzelf gevestigd als een ware culinaire koningin van Nederland. Haar gerechten, zowel verrukkelijk als toegankelijk, hebben de harten en magen van het publiek over het hele land veroverd.

Miljuschka is al jaren samen met haar grote liefde, Philip. Uit een eerdere relatie kreeg zij twee kinderen: Rembrandt en Felina.

Lekker bezig

Onlangs vertelde Miljuschka dat zij flink wat kilo’s kwijt wil raken en niet omdat haar zelfbeeld slecht is, maar omdat het moet vanwege haar gezondheid. In haar nieuwsbrief vertelt zij nu hoe het afvalproces verloopt. ‘Het lijkt wel alsof het al drie maanden januari is… Maar ik ben nog steeds lekker bezig. Ik eet nog een stuk gezonder, ik sport wekelijks en zeker als de lucht strakblauw is, maak ik wandelingen waar je U tegen zegt.’

Miljuschka mag dan wel op de goede weg zijn, maar zij vindt het niet makkelijk om een nieuwe levensstijl aan te nemen. ‘Toch merk ik dat het met de dag moeilijker wordt. Zeker als het koud is, wil ik het liefst liters warme chocolademelk met bergen slagroom drinken en borden dampende bolo (spaghetti bolognese, red.) naar binnen werken’, legt zij uit.

Schouders eronder en gaan

Voor Miljuschka wordt één ding wel duidelijk: ‘Ik heb het al eerder gezegd, maar dat helemaal 100 procent gezond doen is niets voor mij. Ik ben gewoon te dol op eten. Maar volgens mij kampt zo ongeveer heel Nederland met dit dilemma en is diëten precies om die reden van niemand een hobby.’ Miljuschka gaat er wel 100% voor en zij geeft niet op. ‘We gaan door. Schouders eronder en gaan. Gelukkig weet ik ondertussen wel precies wat gezond én lekker is.’ Wat een powervrouw!

Bron en Beeld: Nieuwsbrief Miljuschka Witzenhausen

Delen

Meer over Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen openhartig over moeilijke band met vader
Miljuschka Witzenhausen openhartig over moeilijke band met vader
Philip over eerste, niet zo soepele, ontmoeting met Miljuschka: 'Een beetje heftig'
Philip over eerste, niet zo soepele, ontmoeting met Miljuschka: ‘Een beetje heftig’
Lees alle artikelen over Miljuschka