100%NL Magazine Miljuschka
Zie ook:
Delen

Zoon van Miljuschka Witzenhausen belandt in het ziekenhuis: ‘Wachten geblazen’

Terwijl alle kinderen genieten van hun zomervakantie, zal die van Miljuschka's zoontje er dit jaar helaas anders uitzien dan normaal gesproken.

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen is ongetwijfeld een van de meest veelzijdige en charismatische persoonlijkheden in de Nederlandse media. Met een rijke carrière die varieert van acteren tot koken, heeft Miljuschka zichzelf gevestigd als een ware culinaire koningin van Nederland. Haar gerechten, zowel verrukkelijk als toegankelijk, hebben de harten en magen van het publiek over het hele land veroverd.

Operatie

In haar nieuwsbrief deelde Miljuschka afgelopen weekend een minder leuk nieuwtje, want haar zoon Rembrandt heeft zijn been gebroken. ‘Tot overmaat van ramp, heeft mijn zoon vorige week, zijn been gebroken tijdens een potje voetballen.’ Rembrandt is inmiddels geopereerd en nu is het ‘wachten geblazen’. ‘Gelukkig zijn de vooruitzichten goed’, aldus Miljuschka.

Miljuschka’s kinderen hebben al zomervakantie, maar daar kunnen zij, in verband met het weer in Nederland, niet echt van genieten. Toch laat Miljuschka haar kinderen niet de hele dag achter de tv of computer zitten. ‘Ook al willen zij dat héél graag, dus als het even kan, helpen ze in de moestuin, doen we spelletjes en natuurlijk koken we samen. Daar wordt iedereen blij van en als zij bepalen wat we eten, dan scheelt dat weer een taakje voor mij.’ Dat pakt Miljuschka goed aan! 😉

Bron en Beeld: nieuwsbrief Miljuschka Witzenhausen

Delen

Meer over Miljuschka

Verrassende carrièremove voor Miljuschka Witzenhausen
Verrassende carrièremove voor Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen openhartig over scheiding: 'Mijn allergrootste trauma'
Miljuschka Witzenhausen openhartig over scheiding: ‘Mijn allergrootste trauma’
Lees alle artikelen over Miljuschka