100%NL Magazine Miljuschka
Zie ook:
Delen

Miljuschka viert verjaardag zoon: ‘Mijn lieve kind je wordt zo groot’

Miljushka's zoon Rembrandt is vandaag jarig en wordt alweer 11 jaar. Reden genoeg voor Miljuschka om daar op social media uitgebreid bij stil te staan.

‘Mijn hart is vandaag jarig. 11 jaar alweer het is me toch wat! Mijn lieve kind je wordt zo groot’, zo begint Miljuschka haar bericht. Zoon Rembrandt blaast vandaag alweer 11 kaarsjes uit. Bij het lieve bericht plaatst Miljuschka ook een hele leuke foto van haar zoon.

Rembrandt is Miljuschka’s eerste en oudste kind. ‘Een eerste kind is in mijn ogen heel bijzonder. Het daagt je uit om te groeien op mentaal vlak. Je kan niet niet op staan. Je moet jezelf dwingen om de uiterste rekbaarheid op te zoeken binnen je geduld.’ Miljuschka is natuurlijk apetrots op haar zoon en kan dat wel van de daken schreeuwen. ‘Dus lieve Rembrandt bedankt dat je me de moed en wilskracht hebt gegeven om door te gaan op dagen dat ik er geen gat meer in zag. Bedankt dat je me onvoorwaardelijke liefde hebt leren kennen.’

Miljuschka woont samen met haar mooie vriend Philip van Ierschot en heeft uit een eerdere relatie twee kinderen. Zoon Rembrandt en dochter Felina Stientje.

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen

Delen

Meer over Miljuschka

Open en eerlijk: Miljuschka Witzenhausen onthult haar verslaving
Open en eerlijk: Miljuschka Witzenhausen onthult haar verslaving
Miljuschka deelt nostalgische fotoreeks met déze wereldster!
Miljuschka deelt nostalgische fotoreeks met déze wereldster!
Lees alle artikelen over Miljuschka