100%NL Magazine Kim Feenstra
Zie ook:
Delen

WOW: Dit is de mooie moeder van Kim Feenstra!

Altijd al benieuwd geweest van wie Kim Feenstra haar mooie looks heeft? Maak kennis met de mooie moeder van Kim!

Kim Feenstra

In 2006 besloot Kim haar geluk te beproeven tijdens Holland’s Next Top Model. Kim won de wedstrijd en is sindsdien één van de bekendste modellen die ons land rijk is.

Maar Kim is niet alleen mooi van buiten, ook van binnen. Zo zet zij zich ieder jaar met Kerst in voor mensen in armoede. De afgelopen jaar heeft Kim verschillende kerstpakketten acties opgezet. Op haar website is te lezen: ‘Dit initiatief ben ik zelf 6 jaar geleden begonnen. En met hulp van donaties, sponsors en vrijwilligers is het ons vorig jaar gelukt om maar liefst 100 gezinnen een mooi en goed gevuld pakket aan te bieden. Gezinnen die het heel goed kunnen gebruiken. Gezinnen die het verdienen om eens verrast te worden. Voor hen was het niet enkel een pakket. Zij werden gezien. Het was voor hen een hart onder de riem. Een keer een kerst zonder stress. Een kerst met wat extra’s, waarbij de dagelijkse zorgen even vergeten konden worden.’

Meer weten? Klik dan hier!

Baby Brooklyn

Op 16 oktober 2020 werden Kim en haar vriend Stanley voor het eerst ouders van een prachtige zoon genaamd Brooklyn. Kim is een geboren moeder en deelt op Instagram de leukste kiekjes!

Zo hebben we Brooklyn al een aantal keren mee zien gaan naar de sportschool, maar ook op vakantie! Wat een heerlijk gezinnetje heeft Kim!

Moeder van Kim Feenstra

Maar van wie zou Kim toch die knappe looks hebben? Als we foto’s van haar moeder zien wordt het meteen duidelijk, want wat een mooie moeder heeft Kim!

Vorig jaar, toen Kim nog zwanger was, deelde Kim een foto van zichzelf als baby, samen met haar moeder. Vooral op die foto zien we de gelijkenissen tussen de twee maar al te goed!

Benieuwd naar de looks van Kim’s moeder? Dat zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra: 'Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk'
Kim Feenstra: ‘Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk’
Lees alle artikelen over Kim Feenstra