header_moniquesmitfamilie
Zie ook:
Delen

Van déze foto’s van Monique en Luca maakt ieder hart een sprongetje

Monique en haar gezin genieten al flink wat dagen van een zonnige skivakantie. De foto's die zij deelt, zijn jaloersmakend, maar van deze maakte ons hart een sprongetje.

Monique Smit

Als wij zeggen Volendamse schone, zingen, presenteren en kleine kleutertjes dan zeggen jullie natuurlijk: Monique Smit!

Monique is een druk bezette dame en rijdt heel het land door om haar krakers van een hits voor groten getale mensen te zingen. En hoe! Het is ook niet gek dat Monique Smit razend populair is. Niet alleen bij de volwassenen, maar ook bij kinderen. Haar Kleuterpop-liedjes kunnen de kinderen (en de mama’s) woord voor woord meezingen.

Wintersport

Monique is al jaren gelukkig met haar partner, Martijn en haar twee lieve kinderen, Noah en Luca. De twee jongens laten alle volgers’ harten keer op keer weer smelten met hun ondeugende koppies, hun lieve lach en de goede band die zij met elkaar hebben. Dit keer maakte ons hart weer een sprongetje, nadat Monique een reeks foto’s plaatste met Luca vanuit de skilift. De kleine jongen stond deze vakantie nog niet op de ski’s, maar door mee te gaan, kon hij alvast wennen aan de kou en sneeuw. ‘Wat hij overigens echt fantastisch vindt!’, schrijft Monique. Deze skibril zorgt ervoor dat Luca nóg schattiger is. Deze jongen is echt om op te eten..

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

Déze vakantiefoto's van Monique Smit en haar gezin zijn echt adembenemend mooi
Déze vakantiefoto’s van Monique Smit en haar gezin zijn echt adembenemend mooi
Monique Smit over haar dochter Lovi: 'Heb daarna nog 4 echo's gedaan, omdat ik het niet geloofde.'
Monique Smit over haar dochter Lovi: ‘Heb daarna nog 4 echo’s gedaan, omdat ik het niet geloofde.’
Lees alle artikelen over Monique Smit