ZIEN: Monique smit deelt hilarische video van haar zoontje
Zie ook:
Delen

ZIEN: Monique smit deelt hilarische video van haar zoontje

Dat het zingen er met de paplepel is ingegoten, moge duidelijk zijn. De volgende generatie staat al klaar om het podium op te gaan.

Volgende generatie

Monique Smit verblijd haar fans dagelijks met haar optredens door het hele land, maar de generatie na haar begint nu ook al met met het vermaken van mensen. Het wordt er immers allemaal met de paplepel ingegoten. Terwijl Monique met haar gezin en wat vrienden rustig aan het eten is in een restaurant, klimt haar jongste zoontje Luca op de stoelen daarnaast om een optreden weg te geven voor het hele restaurant. Nadat Luca een groot applaus krijgt van iedereen, begint hij weer opnieuw. Hoewel hij er zelf serieus en vol vreugde voor ging, gierden Monique en haar vrienden het uit van het lachen. Van podiumvrees heeft hij in ieder geval geen last.

Familie

De kans dat Luca later zijn moeder achterna gaat is zeker aanwezig. Zijn moeder is zangeres, zijn oom Jan Smit zanger en zijn tante werkt in de tv-wereld. ‘Even rustig uiteten…Gelukkig zit het niet in de familie’, schrijft Monique bij haar Instagrambericht.

Reacties

Monique’s volgers kunnen ook alleen maar lachen om de video. ‘Haha geweldig! Wat een heerlijk kind’, reageert een volger. ‘Dit is toch te mooi! Wat een mannetje’, schrijft een ander. Het is ook wel onwijs schattig en grappig om te zien. 

https://www.instagram.com/tv/CfkGm-NoMyN/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

Monique Smit deelt geweldig nieuws over oudste zoon Noah
Monique Smit deelt geweldig nieuws over oudste zoon Noah
Déze vakantiefoto's van Monique Smit en haar gezin zijn echt adembenemend mooi
Déze vakantiefoto’s van Monique Smit en haar gezin zijn echt adembenemend mooi
Lees alle artikelen over Monique Smit