100%NL Magazine Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

Monique in de bres voor André: ‘Waar heb je deze aanname vandaan?’

Of de twee nu wel of geen relatie hebben, Monique zal het altijd blijven opnemen voor André Hazes. Op Instagram springt de blondine voor hem in de bres.

Monique Westenberg en André Hazes

Als er twee personen een veelbesproken relatie hebben (gehad) zijn het André Hazes en Monique Westenberg wel. Vanaf het begin dat de twee samen kwamen stortte de media zich op hen, en eerlijk: zelf genoten ze er ook van. Na een paar jaar werd hun liefdesgeluk bekroond met een prachtige zoon. Helaas voor André en Monique werd in november 2019 bekend dat André zijn gezin had verlaten voor presentatrice Bridget Maasland. Ook deze relatie hield geen stand en uiteindelijk kreeg André een nieuwe kans bij Monique.

Alles leek weer koek en ei tussen de twee en André was zo overtuigd van zijn liefde voor Monique dat hij haar een huwelijksaanzoek deed. Na een paar maanden na het aanzoek werd er opnieuw een einde aan de relatie gemaakt, tot groot verdriet van Monique.

In de bres

Ondanks alle perikelen en gebeurtenissen tussen de twee hebben André en Monique nog altijd een goede band en voeden ze samen zoontje André op. Monique heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ondanks alles André een zo goed mogelijke vader voor zijn zoon probeert te zijn. Monique geeft hem daarin dan ook alle ruimte.

Gisteren plaatste Monique op Instagram een lieve foto van haar zoon en de reacties stroomden gelijk binnen. Toch sprong één reactie van een volger eruit voor Monique. Deze luidde als volgt: ‘Ik voel zo mee met dit kleine manneke. Hij heeft een fantastische moeder helaas is zijn vader niet vaak in de buurt. Kleine lieve knul, je hebt je mama, zij is je thuishaven. Ze beschermd je tegen alles wat slecht is.’ Ook al is de reactie goed bedoeld, Monique kan het toch niet laten om niet te reageren en springt in de bres voor André. ‘Waar heb je deze aanname vandaan?’, schrijft ze onder de post. Ook de andere volgers van Monique gaan vervolgens helemaal los en nemen het op hun beurt weer voor Monique op.

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg

Delen

Meer over Andre Hazes

FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
Frans Bauer schreeuwt het uit naar Andre Hazes 'Ik vermoord je'
Frans Bauer schreeuwt het uit naar Andre Hazes ‘Ik vermoord je’
Lees alle artikelen over Andre Hazes

Meer over Monique Westenberg

FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
ZIEN: Gezinnen André en Roxeanne Hazes genieten van fantastische dag samen
ZIEN: Gezinnen André en Roxeanne Hazes genieten van fantastische dag samen
Lees alle artikelen over Monique Westenberg