ZIEN: Monique ontroert haar vader met een heel bijzonder cadeau

ZIEN: Monique ontroert haar vader met een heel bijzonder cadeau

Monique ontroert haar vader met een wel heel bijzonder cadeau.

De vader van Monique heeft een heftige periode achter de rug. Een aantal maanden geleden woedde er een heftige brand in zijn woonwagen, hij verloor bijna al zijn bezittingen. Monique’s stiefmoeder Maria, de vrouw van haar vader, overleed eind  2018. Tijdens de brand beschadigde ook de urn van Maria. Maar gelukkig blijkt het hoofdje van de urn gered te zijn.

Volgende week wordt papa 70 jaar. Na al het dierbare verlies van de afgelopen maanden verdient hij het om in het zonnetje gezet te worden. Een gezellige avond met familie en vrienden en heerlijk eten. Bij de brand van zijn huis is niks aan herinneringen gespaard gebleven. Zelfs de urn van Maria was vernietigd. Op het hoofdje na, maar die was zwaar beschadigd. Deze hebben we op laten knappen en hebben we hem gister terug gegeven. Een mooier kado konden we hem niet geven.’

Tijdens de emotionele video’s die Monique deelt op haar Instagram zien we haar vader zichtbaar aangeslagen. Samen met zijn twee kleinkinderen pakt hij het cadeautje uit. Als hij ziet wat het is horen we hem ‘Onvoorstelbaar, onvoorstelbaar’ zeggen. Monique’s vader is zichtbaar ontroerd. Wat een prachtig dierbaar cadeau.

https://www.instagram.com/p/B22OUpnoUAx/

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg