100%NL Magazine Monique Westenberg Andre Hazes
Zie ook:
Delen

Monique Westenberg deelt geweldig nieuws: ‘Kankervrij!!!!!’

Monique Westenberg is heel blij en dankbaar en dat deelt zij graag met haar volgers op Instagram. Het geluk spat van de foto af.

Monique Westenberg

Veel mensen zullen haar herkennen als de partner van André Hazes, maar Monique Westenberg is ook geliefd door haar eigen kracht en veerkracht. Na vele pieken en dalen zijn Monique en André weer samen en proberen ze er het beste van te maken. Dat lijkt aardig te lukken, want de twee zijn nog altijd smoorverliefd op elkaar en zij maken samen met hun zoontje de mooiste momenten mee.

Kankervrij

Monique is gek op haar partner en zoon, maar waar zij net zoveel van houdt, zijn haar trouwe viervoeters. Monique kwam er onlangs achter dat haar hond Gioia kanker had en dat zorgde voor veel onzekerheid en bange momenten.

Gistermiddag deelde Monique geweldig nieuws, want Gioia is kankervrij verklaard. Monique deelde een foto van André met de hond en zij schreef: ‘Vandaag kregen wij zo’n goed nieuws… Gioia is kankervrij!!!!! Alles is schoon en ze heeft geen nabehandeling nodig. Zo Zo Zo blij!’ Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat Monique even een traantje van blijdschap heeft gelaten. Heel fijn nieuws!

100%NL Magazine Monique Westenberg

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg

Delen

Meer over Monique Westenberg

Beschuit met blauwe muisjes voor Monique Westenberg
Beschuit met blauwe muisjes voor Monique Westenberg
Monique Westenberg: 'Na wat gesprekken hebben we een deal gesloten'
Monique Westenberg: ‘Na wat gesprekken hebben we een deal gesloten’
Lees alle artikelen over Monique Westenberg