VIDEO: Monique Smit compleet verrast met te gekke babyshower
Zie ook:
Delen

VIDEO: Monique Smit compleet verrast met te gekke babyshower

Monique zag dit absoluut niet aankomen, maar leuk vond zij het wel. Wat een te gekke verrassing is dit zeg!

Monique Smit

Als wij zeggen Volendamse schone, zingen, presenteren en kleine kleutertjes dan zeggen jullie natuurlijk: Monique Smit! De alleskunner is naast haar drukke baan ook nog moeder van twee prachtige kinderen. Enkele maanden geleden bracht Monique geweldig nieuws de wereld in. Zij genoot met haar gezin van een heerlijke werkvakantie in Turkije en met een geweldige strandfoto maakte zij bekend voor de derde keer zwanger te zijn. ‘Een kusje voor een broertje of een zusje..’, schreef zij erbij. Monique zit al maanden op een wolk!

Inmiddels weten wij dat Monique zwanger is van een meisje. Zij telt de weken nu echt af, totdat zij haar kleine meid eindelijk mag/kan ontmoeten.

Babyshower

Monique werd gisteren nietsvermoedend door haar vriend meegenomen naar Amsterdam en daar stond een hele grote verrassing op haar te wachten. Aan een tafel in een restaurant zaten namelijk allemaal vrienden en vriendinnen op haar te wachten. Zij hebben een te gekke babyshower georganiseerd en Monique werd er door overrompeld. ‘Vandaag verrast voor mijn Babyshower! Een paar weken geleden vroeg een vriendin aan me of ik dat leuk zou vinden.. Ik zei nog; nee joh gek, daar doen we in Volendam niet aan, we doen wel een after borrel in de stad als de baby er is! Daar zijn we veel te nuchter voor. Haha, nou dat heb ik geweten… Echt genoten van een hele gezellige middag met heerlijk eten en ook nog eens verwend met onwijs mooie cadeautjes.. Dankbaar!!’, schrijft Monique bij de video.

Wat een fantastische verrassing is dit geweest en wat zagen de hapjes en drankjes er heerlijk uit allemaal. Dit gaat Monique nooit meer vergeten!

https://www.instagram.com/reel/CwneCIqIBic/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit.

Delen

Meer over Monique Smit

Monique Smit deelt bijzonder kiekje met kinderen: '9 Months In - 9 Months Out!'
Monique Smit deelt bijzonder kiekje met kinderen: ‘9 Months In – 9 Months Out!’
CUTENESS OVERLOAD: Monique Smit deelt liefste foto ÓÓIT van dochter Lovi
CUTENESS OVERLOAD: Monique Smit deelt liefste foto ÓÓIT van dochter Lovi
Lees alle artikelen over Monique Smit