header_moniquesmitfamilie
Zie ook:
Delen

ZIEN: Monique Smit deelt superleuke foto’s van gezinsvakantie

Monique Smit en haar gezin hebben optimaal genoten van een heerlijk weekje vakantie met het gezin.

Monique heeft een ontzettend druk leven met haar carrière en de zorg over haar twee kinderen. Lekker even een weekje er tussenuit is dan ook heel welkom!

Parijs

Afgelopen Oud & Nieuw postte Monique een foto vanuit Disneyland Parijs. Op de foto was het mooie gezin van Monique te zien met op de achtergrond het Disneyland kasteel. Vandaag postte de zangeres nog een reeks foto’s van hun heerlijke week vakantie. Op de foto’s zie je Monique en haar gezin in Disneyland én bij de Franse voetbalclub Paris Saint-Germain (PSG). Haar zoontjes zien er dolgelukkig uit!

Op Instagram schrijft Monique hierover:

“Kleine greep uit de vele foto’s van onze week vakantie. Met als klap op de vuurpijl dat ik een tip kreeg van een volger (nogmaals dank!) dat de selectie van PSG aan het trainen was met het adres erbij. Noah heeft echt de dag van zijn leven gehad.”

De prachtige gezinskiekjes zie je hieronder (SWIPE):

Zo te zien hebben Monique en haar gezin het erg naar hun zin gehad. Wat een mooi gezinnetje!

Gezin Monique Smit

Samen met haar grote liefde Martijn heeft Monique twee zoontjes: Noah en Luca. Monique heeft een ontzettend druk leven met haar carrière en de zorg over haar twee kinderen. Gelukkig nemen Monique en Martijn ook voldoende tijd voor elkaar. Zo vertrokken ze een tijdje geleden naar een zonnige bestemming, om even met z’n tweetjes vakantie te vieren.

De tortelduifjes zagen er uitgerust en stralend uit, dat was goed te zien op de vakantiefoto’s die Monique deelde via haar Instagram.

Woning in Volendam

In het pittoreske Volendam woont Monique samen met haar gezin in een nieuwbouwwoning. Het gezin is daar een aantal jaren geleden gaan wonen en heeft sindsdien flink verbouwd om het helemaal naar eigen smaak in te richten. En dat is gelukt!

Benieuwd hoe de prachtige woning van Monique eruit ziet? Klik dan hier!

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit.

Delen

Meer over Monique Smit

GEZELLIGHEID: Monique Smit en nichtje Fem genieten samen op wintersport
GEZELLIGHEID: Monique Smit en nichtje Fem genieten samen op wintersport
FEEST: Monique Smit zet hotel hélemaal op z'n kop
FEEST: Monique Smit zet hotel hélemaal op z’n kop
Lees alle artikelen over Monique Smit