100pmagazine_moniquesmit
Zie ook:
Delen

Monique Smit deelt ‘Instagram VS Reality’ in bikini

Monique en haar gezin zijn al dagen aan het genieten van de Spaanse zon. Op Instagram plaatst zij een foto van hoe zij er vroeger bij zat en hoe het er nu met kinderen aan toe gaat.

Spanje

Al dagen zijn Monique en haar gezin te vinden aan de kust van Spanje. Op Instagram deelt zij veel foto’s en video’s, die menig mens jaloers maken. De vakantie staat vooral in het teken van lekker eten, spelen in het zand, rust en genieten van elkaar. Een vakantie met jonge kinderen is natuurlijk compleet anders dan de vakanties van vroeger. Op Instagram deelt Monique daarom twee foto’s, waarop zij het grote verschil laat zien.

Instagram VS Reality

Dat de twee foto’s veel van elkaar verschillen, is duidelijk te zien. Op de eerste foto poseert Monique vooraan op een boot met haar topje in haar handen. Typisch iets hoe zij er vroeger met vriendinnen bij zat. De tweede foto laat zien hoe het er nu aan toe gaat. Twee kinderen met een ijsje in de hand, Monique met een knot in het haar, een opblaasbare zwemband en luchtbed in handen en een kinderwagen vol strandspullen. ‘Op vakantie met kids.. #itwillbefuntheysaid Toch éven dat momentje pakken. Net als ‘vroegah’ op vakantie met vriendinnen. Daarna snel weer een knot op m’n hoofd want ik hou niet van plak haar in m’n nek van de warmte. Gelukkig zie je de uitgelopen mascara ook niet achter een grote zonnebril. #allesvoordekids Herkenbaar?’, schreef zij onder de foto’s. Wat grappig om te zien..

https://www.instagram.com/p/ChU6sjao2L0/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

Monique Smit over haar dochter Lovi: 'Heb daarna nog 4 echo's gedaan, omdat ik het niet geloofde.'
Monique Smit over haar dochter Lovi: ‘Heb daarna nog 4 echo’s gedaan, omdat ik het niet geloofde.’
AAWH: Monique Smit deelt vertederende backstage foto met Luca
AAWH: Monique Smit deelt vertederende backstage foto met Luca
Lees alle artikelen over Monique Smit