Volgers smelten weg bij schattige foto van zoontje Monique Smit
Zie ook:
Delen

Volgers smelten weg bij schattige foto van zoontje Monique Smit

We zijn natuurlijk allemaal dol op Monique Smit, maar óók op haar twee zoontjes. Wat een schatjes zijn het toch. De volgers van Monique smelten massaal weg bij deze lieve foto.

Zoontje Monique Smit

Het jongste zoontje van Monique Smit, Luca, is om op te vreten. Het blonde jongetje lijkt sprekend op zijn bekende mama en straalt één en al ondeugd uit. En dat hij ondeugend is, dat staat wel vast. Afgelopen week deelde Monique nog beelden via haar Instagram waarop te zien was dat Luca creatief bezig was geweest met zijn kleurstiften. Álles zat onder de stift.

Maar Luca is niet alleen heel erg ondeugend, hij is ook nog een super schattig. Dat blijkt wel wanneer Monique een nieuwe foto van haar jongste spruit deelt. ‘Zo schattig als ze net bij de kapper zijn geweest’, schrijft ze bij het kiekje. En daar heeft ze gelijk in, kijk hem toch eens zitten!

100%NL Magazine Monique Smit zoontje

Grote liefde Martijn

Samen met haar grote liefde Martijn heeft Monique twee zoontjes: Noah en Luca. Monique heeft een ontzettend druk leven met haar carrière en de zorg over haar twee kinderen. Gelukkig nemen Monique en Martijn ook voldoende tijd voor elkaar. Zo vertrokken ze een tijdje geleden naar een zonnige bestemming, om even met z’n tweetjes vakantie te vieren.

De tortelduifjes zagen er uitgerust en stralend uit, dat was goed te zien op de vakantiefoto’s die Monique deelde via haar Instagram.

Woning in Volendam

In het pittoreske Volendam woont Monique samen met haar gezin in een nieuwbouwwoning. Het gezin is daar een aantal jaren geleden gaan wonen en heeft sindsdien flink verbouwd om het helemaal naar eigen smaak in te richten. En dat is gelukt!

Benieuwd hoe de prachtige woning van Monique eruit ziet? Klik dan hier!

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

GEZELLIGHEID: Monique Smit en nichtje Fem genieten samen op wintersport
GEZELLIGHEID: Monique Smit en nichtje Fem genieten samen op wintersport
FEEST: Monique Smit zet hotel hélemaal op z'n kop
FEEST: Monique Smit zet hotel hélemaal op z’n kop
Lees alle artikelen over Monique Smit