100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

FOTO’S: Monique Smit geniet van een liefdesvakantie met haar Martijn

Monique Smit is al een paar dagen ultiem aan het genieten van een romantische vakantie samen met haar grote liefde Martijn. De beelden die ze deelt via social media zijn jaloersmakend!

Liefdesvakantie

Vanaf een zonnige locatie neemt Monique Smit haar volgers mee tijdens haar vakantie. Ze deelt de meest jaloersmakende kiekjes; van ijskoude cocktails tot romantische zonsondergangen, het ziet er heerlijk uit!

Monique en Martijn zijn even samen met z’n tweetjes er tussenuit, en dat was nodig ook! Monique heeft een druk jaar achter de boeg gehad met veel optredens, de zorg voor haar twee lieve zoontjes en veel partnerships. Deze relaxte vakantie kwam dus niet ongelegen!

Bij een mooie selfie van Monique en Martijn schrijft de zangeres: ‘Quality Time. Als je naar de zon draait.. valt de schaduw achter je’. Wat een prachtige foto, de tortelduifjes stralen!

Woning in Volendam

In het pittoreske Volendam woont Monique samen met haar gezin in een nieuwbouwwoning. Het gezin is daar een aantal jaren geleden gaan wonen en heeft sindsdien flink verbouwd om het helemaal naar eigen smaak in te richten. En dat is gelukt!

Benieuwd hoe de prachtige woning van Monique eruit ziet? Klik dan hier!

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

LEZEN: Voorlopig afscheid voor Monique Smit
LEZEN: Voorlopig afscheid voor Monique Smit
ZIEN: De állermooiste vakantiekiekjes van Monique Smit en haar gezin
ZIEN: De állermooiste vakantiekiekjes van Monique Smit en haar gezin
Lees alle artikelen over Monique Smit