100pmagazine_moniquesmit
Zie ook:
Delen

SMELT: Monique Smit deelt práchtige foto van dochtertje tijdens newborn shoot!

Lovi is nog maar een maand oud, maar zij verovert nu al alle harten en ook die van ons. Wat een prachtige foto is dit zeg...

Monique Smit

Monique Smit, wie kent haar niet? Met haar stralende glimlach, prachtige zangtalenten en altijd positieve instelling weet ze overal waar ze komt er een feestje van te maken. Of dat nu in een overvolle feesttent is of in een knusse studio, iedereen houdt van Monique.

De goedlachse blondine is niet alleen druk in de weer met haar carrière, maar ook met haar gezin. Samen met haar vriend Martijn Molleman heeft ze inmiddels drie prachtige kinderen.

Harten veroveren

Noah en Luca, de twee oudste kinderen van Monique en Martijn, zijn onwijs lief en schattig, maar hun kleine zusje kan er ook wat van. Monique deelt momenteel dagelijks foto’s van haar pasgeboren meisje en dat tot grote vreugde van ons en al haar volgers, want hier kun je echt geen genoeg van krijgen. Vandaag plaatste Monique een foto die genomen is tijdens een newborn fotoshoot. Lovi ligt rustig te slapen met haar geboortekaartje op haar buik.

‘Lovi. Alweer een maand bij ons.. Het huis wordt langzaam weer ons huis. Slingers en ballonnen weg, cadeautjes opgeruimd en (gelukkig) niet meer iedere dag taart in huis’, schrijft Monique bij dit mierzoete en prachtige kiekje. Wat een wondertje…

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit.

Delen

Meer over Monique Smit

GEZELLIGHEID: Monique Smit en nichtje Fem genieten samen op wintersport
GEZELLIGHEID: Monique Smit en nichtje Fem genieten samen op wintersport
FEEST: Monique Smit zet hotel hélemaal op z'n kop
FEEST: Monique Smit zet hotel hélemaal op z’n kop
Lees alle artikelen over Monique Smit