100%NL Magazine Monique Smit

Monique Smit heeft grote verrassing voor zoontje en zijn reactie is onbetaalbaar

Monique had de dag na de Vrienden van Amstel nog een verrassing voor haar oudste zoontje, Noah. Zijn reactie is ge-wel-dig..

Monique Smit

Samen met haar grote liefde Martijn heeft Monique twee onwijs lieve, ondeugende zoontjes: Noah en Luca. Monique heeft een ontzettend druk leven met haar carrière. De zangeres staat wekelijks meerdere keren op het podium om fans en kleine kinderen toe te zingen. Gelukkig neemt Monique ook veel quality time met haar gezin en ondernemen ze geregeld leuke uitjes! Zo gaan zij zo nu en dan op vakantie samen, doen zij iets leuks in Nederland, bezoeken zij een voetbalwedstrijd of gaan zij samen uiteten. Heerlijk om te zien.

Frenkie de Jong

Hoewel veel jongeren fan zijn van Monique Smit, zijn haar zoontjes fan van iemand anders. Monique’s oudste zoontje, Noah is al jaren fan van profvoetballer Frenkie de Jong. Afgelopen week was Monique aanwezig bij één van de concerten van Vrienden van Amstel heel toevallig was Frenkie daar ook. Monique moest hoe dan ook een foto met hem maken en die deelde zij op Instagram. ‘Nou ben ik toch wel de aller-coolste mama als Noah dit morgenochtend ziet!’, schrijft zij eronder. Wat een nóg grotere verrassing was voor Noah, is dat Frenkie ook een videoboodschap voor hem had. ‘He Noah, Frenkie hier. Succes met voetballen en groetjes van mij’, is te horen. De reactie van Noah op deze video is onbetaalbaar. Zijn lach, de blik in zijn ogen en zijn enthousiasme zeggen genoeg over hoe leuk hij dit vindt. ‘Wat een filmpje toch kan doen’, schrijft Monique eronder. Wat is dit leuk om te zien zeg…

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit.