Monique Westenberg bedankt André op bijzondere wijze
Delen

Monique Westenberg bedankt André op bijzondere wijze

Als iemand André altijd heeft gesteund, is het Monique wel. Zij staat vanaf het begin aan zijn zijde en de trotse momenten deelt zij dan ook graag met de wereld.

Monique Westenberg

Monique Westenberg werd jaren geleden in één klap bekend, toen te zien en te lezen was dat zij een relatie had met André Hazes. Deze relatie heeft veel lief en leed gekend. Het stel is meerdere keren uit elkaar gegaan en weer bij elkaar terug gekomen, André en Monique zijn verloofd geweest en zij hebben samen een 6-jarig zoontje, André. Zo’n twee jaar geleden leek er definitief een punt achter hun relatie te zijn gekomen, maar afgelopen weekend maakte het stel bekend weer bij elkaar te zijn. André en Monique kunnen gewoon niet zonder elkaar.

Dankbaar en trots

Monique heeft al die tijd, wat er ook gebeurde en hoe slecht het ook tussen André en Monique ging, aan André’s zijde gestaan en zij heeft hem áltijd gesteund. Dit deed zij doormiddel van een foto op Instagram, een reactie onder zijn foto of een bijzonder bericht. Het is vandaag 1,5 jaar geleden dat André voor het laatst onder invloed was van drank en drugs en dat betekent dat hij nu al 18 maanden clean is. Monique is heel trots op André en daar deelt zij graag iets over op Instagram. Onder een foto in haar Instagramstory schrijft zij: ‘Al 1,5 jaar gelden doorbrak jij de cirkel! Daarmee heb je niet alleen je eigen leven een andere dimensie gegeven, maar ook die van onze zoon. Daar ben ik je zo dankbaar voor’. Wat een lieve woorden heeft zij weer voor André over en wat mooi om te zien dat het gezin weer gelukkig is met elkaar. Fijn voor kleine Dré..

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg.

Delen