100%NL Magazine Monique
Zie ook:
Delen

Monique Westenberg bevestigt breuk met verloofde André Hazes

Een grote shock voor veel Nederlanders toen vanochtend bekend werd dat André Hazes en Monique Westenberg hun verloving hadden verbroken. Volgens Story is de bom gebarsten in Bonaire waar ze de afgelopen weken vertoefden. André zou het huis ook al hebben verlaten. Zojuist liet het management van Monique weten dat de gemoederen kloppen: ze zijn inderdaad definitief uit elkaar.

Het management van Monique bevestigt aan RTL Boulevard dat André ervoor gekozen heeft om bij zijn gezin weg te gaan. De precieze reden van de breuk is nog niet bekend, maar het liep al een hele tijd niet zo lekker tussen het koppel. Zo was Monique niet aanwezig bij het concert van André Hazes zondag en hadden ze al een tijdje niks meer samen geplaatst op social media.

Ook André reageert op de breuk. “We hebben een hele hoop meegemaakt afgelopen jaren, en veel hobbels overwonnen. Maar het blijkt voor ons toch niet te werken op deze manier. Ik denk dat ik ook naar onze zoon toe met deze beslissing, hoe moeilijk en verdrietig ook, een betere vader kan zijn.”

In december verloofde het stel zich nadat André Monique ten huwelijk had gevraagd in het Wereldmuseum in Rotterdam. De jurk werd al ontworpen en André en Monique hoopten op een grote droombruiloft in de zomer van 2021. Eerder liet André al weten dat het huwelijk werd verplaatst en nu blijkt dus dat het helemaal niet door zal gaan.

Monique plaatste zelf een paar uur geleden een foto op haar Instagram met haar zoontje. ‘Onvoorwaardelijk’, schrijft ze erbij. André mag haar dan wel verlaten, de liefde voor haar zoontje Dré is natuurlijk onvoorwaardelijk. Schoonzus Roxeanne Hazes reageert onder de foto met hartjes.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Monique Westenberg

Geschrokken Monique Westenberg: 'OMG. Wat gebeurt hier!?!?'
Geschrokken Monique Westenberg: ‘OMG. Wat gebeurt hier!?!?’
Monique Westenberg emotioneel over moederschap: 'Alle clichés zijn zo waar'
Monique Westenberg emotioneel over moederschap: ‘Alle clichés zijn zo waar’
Lees alle artikelen over Monique Westenberg

Meer over Andre Hazes

LEZEN: André Hazes deelt schokkende details over Rachel
LEZEN: André Hazes deelt schokkende details over Rachel
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
Lees alle artikelen over Andre Hazes