Monique Westenberg deelt heftig bericht: 'Ik ben er echt door geraakt'
Zie ook:
Delen

Monique Westenberg deelt heftig bericht: ‘Ik ben er echt door geraakt’

Monique Westenberg deelt een heftig bericht met haar volgers op Instagram.

Monique Westenberg

Nederland leerde Monique kennen als de vriendin van André Hazes. De twee hebben op zijn zachts gezegd een turbulente relatie achter de rug, met hoogte- en dieptepunten.

Een hoogtepunt uit de relatie is toch wel hun zoontje Dre. Ondanks dat Monique en André niet langer samen zijn brengen ze wel veel tijd samen door en doen ze er alles aan om hun zoon een liefdevolle en fijne opvoeding te geven.

Documentaire André Hazes

Gisteren is de veelbesproken documentaire van André Hazes in première gegaan. In deze documentaire speelt ook Monique Westenberg een grote rol. Al eerder zagen we in de trailer van de documentaire dat Monique tot tranen geroerd was terwijl ze zei: ‘Ik zag dat hij met drugs op het podium stond. Ik zie het gelijk aan hem. En dat heeft hij nooit eerder gedaan, nooit.’ Die beelden zie je hier.

Heftig bericht

Monique heeft een hele heftige periode achter de rug. Want niet alleen haar ex André Hazes heeft zijn verslavingen aangepakt, ook haar broer Matthieu is de strijd aangegaan. Dit laat Monique zojuist weten aan haar volgers.

‘Naast de vader van mijn zoon, is ook mijn broer de strijd aangegaan tegen zijn verslavingen en is nu 4 jaar sober! Ik ben ontzettend trots op deze twee belangrijke mannen in mijn leven’, laat ze weten.

Ook maakt Monique een diepe buiging voor haar schoonzus Jerney. ‘Als zus en als partner (ook alle respect voor mijn schoonzus Jerney), was het vaak zwaar kan ik je vertellen en ik ben blij dat het nu allemaal naar buiten is zodat er over gesproken kan worden en er hopelijk nog meer mensen geholpen kunnen/willen worden.’

Monique sluit haar heftige bericht af met een boodschap voor haar volgers. ‘We hebben allemaal onze shit in het leven en het gras is echt nergens groener. Maar kap nou eens met het oordelen over anderen, kap met die ego’s voorop te stellen. We komen allemaal op  elkaars pad om te leren, onze ziel te laten groeien. Omarm die struggles en wees lief voor elkaar! Dat maakt je van binnen ook zo veel mooier.’

100%NL Magazine Monique Westenberg

Delen

Meer over Monique Westenberg

NIEUWE GENERATIE: André Hazes deelt video van zingende zoon
NIEUWE GENERATIE: André Hazes deelt video van zingende zoon
Monique Westenberg deelt prachtige foto van neefje Fender
Monique Westenberg deelt prachtige foto van neefje Fender
Lees alle artikelen over Monique Westenberg