100%NL Magazine Monique Westenberg Andre Hazes
Zie ook:
Delen

VIDEO: Monique Westenberg in tranen om André Hazes

In de nieuwste trailer van de documentaire van André Hazes zien we ook Monique Westenberg, die in tranen laat weten hoe die periode voor haar was.

Monique Westenberg

Nederland leerde Monique kennen als de vriendin van André Hazes. De twee hebben op zijn zachts gezegd een turbulente relatie achter de rug, met hoogte- en dieptepunten.

Een hoogtepunt uit de relatie is toch wel hun zoontje Dre. Ondanks dat Monique en André niet langer samen zijn brengen ze wel veel tijd samen door en doen ze er alles aan om hun zoon een liefdevolle en fijne opvoeding te geven.

André Hazes

Jarenlang ontkende André Hazes alle geruchten over zijn verslavingen. Tot nu. Maandenlang heeft hij gewerkt aan zijn problemen, heeft hij zijn agenda helemaal leeg gemaakt én heeft hij alles laten filmen. Dit alles heeft geresulteerd in een documentaire, die vanaf 20 oktober te zien is op Videoland.

In tranen

Vanaf 20 oktober deelt André Hazes zijn échte verhaal met de rest van Nederland. Vanaf die datum is zijn documentaire te zien op Videoland.

Op Instagram deelt hij de nieuwste trailer. Hij schrijft daarbij: ‘De spanning begint nu wel te komen… 20 oktober mag ik mijn open en eerlijke verhaal met jullie delen en dat is verdomd eng…’

In de trailer zien we niet alleen André zelf aan het woord komen, maar ook zijn neef Djarno, moeder Rachel en zijn ex Monique Westenberg. Monique is zichtbaar geëmotioneerd en kan haar tranen moeilijk bedwingen. ‘Ik zag dat hij met drugs op het podium stond. Ik zie het gelijk aan hem. En dat heeft hij nooit eerder gedaan, nooit.’

Je ziet de trailer hieronder.

Bron en Beeld: Videoland, Instagram André Hazes

Delen

Meer over Monique Westenberg

Monique Westenberg: 'Na wat gesprekken hebben we een deal gesloten'
Monique Westenberg: ‘Na wat gesprekken hebben we een deal gesloten’
Monique Westenberg: 'We wonen niet in hetzelfde huis, maar zijn wel een paar dagen in de week bij elkaar.'
Monique Westenberg: ‘We wonen niet in hetzelfde huis, maar zijn wel een paar dagen in de week bij elkaar.’
Lees alle artikelen over Monique Westenberg

Meer over Andre Hazes

LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
Lees alle artikelen over Andre Hazes